The wave: Får se vad som händer..

Vi sökte ju med ljus och lykta efter Daniel Wågström efter det defenitiva (??) beskedet att tacka nej till Björklöven. Hur gick egentligen tankarna inför framtiden och finns det någon hälsning till alla gröngula fans som hoppats på att återigen få återse dig Wågström (The Wave) i den vackraste tröjan? 

– Ja, det var tråkigt.. Jag hade ju som jag sagt tidigare tyckt det hade varit roligt att spela i Löven igen. Så just nu går jag på is med Ö-vik så får vi de vad som händer. Till alla Lövare kan jag bara säga att fortsätt stödja laget som tidigare för mitt minne av er är bara positivt. Sedan har det varit roligt med dom som hört av sig och låtit mig förstå att man inte är bortglömd nu när det talats om Umeå för mig igen…trots att det börjar bli länge sedan jag var i Björklöven.

+ + +

Klart vi inte glömmer Wågström eller "The Wave" som under storhetstiden rullade runt i ladan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: