The S's tuesday!

Ha inga förväntningar alls, både ni och jag har gått på semester. Okej, vädret är inte vad det borde och Blixten har inte kommit hem med något vad vi so far vet. Trots detta eller kanske just därför får vi kavla upp strumpbyxorna och göra nåt seriöst. I mina förra tisdagar har jag bjudit på humor, musik och gärna nåt drinktips.. Mhm.. Får se vad det blir i dag, oavsett.. Mycket kärlek å respekt!

+ + +

På min centerlinja fick jag inte mycket bra respons, tydligen är läkarstuderande Jens Persson vår näst bästa center, bra så! Hoppas bara Jensa hinner med att gymma eller lira mellan tentorna eller ronderna. Men om The Eriks fixade det i Allsvenskan så.. Jag känner mig rätt lugn! Okej, då bestämmer vi att Jens Persson är tvåa..

+ + +

Gåta: Om jag ställt nån, hade den stått här.

+ + +

Om jag inte haft semester hade jag bjudit på ett fantastiskt låtklipp och gärna bjudit på någon anekdot till densamma.

+ + +

Vad gäller wingers blir det ju lätt lite spekulationer eftersom Wirtala själv tippat eller sagt NJ eller Persson-Riis bredvid Wikström och Michel i den första linan. Han ville inte heller sära på Boström å Vikström. Hmh.. Ska bli intressant och se hur kedjorna kommer formeras. Vad gäller forwards har jag svårt att se att inte alla de fyra kloka centrarna skulle rymmas inom de tre första linorna, å andra sidan noterar jag tio forwards som slåss nio tröjor förutsatt att ingen blir skadad. Sedan lär ju juniorerna kliva fram och kräva mer istid än några avlastningsbyten i den fjärde kedjan, nä framåt ser det ljust ut.

+ + +

Om jag inte haft semester så hade jag mer än gärna bjudit på ett bra drinktips, nu håller vi tillgodo med vad vi får och då blir det ett både ljummet och tyvärr lite kanske öltips. Men dessa är sannerligen inte att förakta när det trots allt är så varmt som det är. Nåja, här kommer det; !

Kall öl: Så här gör du. Nån dag eller två innan du ska dricka ölen bör den köpas så du hinner kyla den tillräckligt. När den ska avnjutas är det bara sprätta den och luta sig tillbaka. Sort eller temperatur? Tja, vad gäller temperatur har jag fått ett tips på någon blå älg. Vad gäller smak kan jag bara säga att det finns många olika som smakar bra.. Det viktiga är att de är kalla!

+ + +

Svaret: Om jag tidigare ställt en gåta hade ni garanterat fått ett svar och då hade det stått här!

+ + +

Ingen riktigt bra tisdag, men vi kommer igen. Watch out and up, The Sandwich is back next tuesday.. Ha det bäst! The S is back next tuesday, ha det bäst!

0 thoughts on “The S's tuesday!

 • 5 juli, 2011 kl. 10:33
  Permalänk

  En kall öl kan gärna flyttas från kylen till frysen 30 min före man ska dricka den.
  Ett annat alternativ är att man fryser glaset 1 timme före, viktigt dock att glaset (modell sejdel) tål kyla. Man får då ett rimmat glas som kyler ölen extra. Ett extra tips är att köp en keramikbägare och ställ den i frysen, den kan stå där jämnt. Du kan dricka flera öl i den eftersom den håller kylan längre.

  Svar
 • 5 juli, 2011 kl. 11:02
  Permalänk

  Svar till Thomas (2011-07-05 10:33)
  Bra tips Thomas. När jag nyss flyttade fann jag mina gamla ölsejdlar i keramik. Blir att frysa en sån i kväll som test.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: