The S´s tuesday

Äntligen tillbaka efter jag vet inte hur länge, bloggkollegan har möjligen tryckt in några fler Lördagsmixar under säsongen. Fast det spelar nog mindre roll, nu tjöör vi!

* * *

Namnsdag i dag Malte, så stort grattis till alla Maltar..

* * *

Nu en kort återkoppling till Supporterspelaren 17/18 där Viktor Sandell tog ett fint initiativ redan onsdag den 15:e mars. Vi landade därefter den 22 oktober #16 Roope Talaja som vår supporterspelare.

Så här sa Fagervall om Roope när han presenterades:

– Det är den här spelartypen som jag har sökt och det är en forward som våra supportrar kommer att älska. Talaja är en supporterspelare i allra högsta grad som kommer tillföra energi, målskytte, tacklingar och ett lagspel. Jag vill tacka våra fantastiska supportrar och företag för den här insamlingen, utan dem hade den här värvningen inte blivit av!

Så här långt har väl Roope inte direkt blivit den där flippen man hade hoppats på, men trots all 5 p (2+3) och +1 på de första tio matcherna. Roope såg dock väldigt het ut borta mot MODO och möjligen är det i den typen av matcher han verkligen kommer till sin fulla rätt.

Sedan väntar jag alltjämt på den där utlovade tischan.. märkligt att det ska ta sådan tid. Någon fler som ännu inte fått sin? Sedan har ju syftet med tischan helt försvunnit nu, hade man fått den när man satte in slanten och insamlingen fortfarande pågick hade den ju kunnat användas som marknadsföring..

* * *

Förresten någon som tror att VK verkligen spelade in sitt senaste Nedsläpp i T3 Center.. ?

* * *

Sedan fick vi ju en kommentar för några dagar sedan om vi helt missat ”brevet”, men det har vi absolut inte gjort..

Spontant var initiativet från de sex klubbarna i HockeyAllsvenskan (AIK, Björklöven, Leksand, MODO, SSK och Timrå) till skrivelsen väldigt bra, på något sätt kanske för sent och lite lamt ändå. Det återstår så klart att se hur förbundet kommer agera och svara, men jag har aldrig förstått varför lagen i SHL tillåts vara så giriga och bara se till sitt eget bästa jämfört med de lagen i vår högsta serie inom fotbollen.

Där åker de två sämsta lagen ur till förmån för de två bästa i Superettan, därtill får ytterligare ett lag kvala vilket sportsligt känns väldigt fair. Sedan lär de fördela sina tv-pengar på ett betydligt sundare sätt så att även de viktiga bredd-klubbarna i ettan får vara med och ta del av kakan. Om jag inte är helt ute och cyklar har de även ett helt annat sätt hur de ser på resekostnader och att även dem ska hanteras någorlunda solidariskt.

Men det återstår att se vad denna skrivelse rent konkret kommer leda till..

* * *

Såg i går att Transportstyrelsen lanserar tre nya vägskyltar på fredag, vet ni vad dessa står för?

* * *

Någon som vet vem denna spelare är? Efter 637 NHL-matcher blev det 14 i den gröngula tröjan innan han drog vidare.. Spelade faktiskt ytterligare sex säsonger, vilket var väldigt svårt att förutse då.

* * *

Nu knappt bara fyra veckor kvar, kör ni med plast eller en riktig från skogen?

* * *

Ni har säkert noterat att Coolbet skänker bonusar till våra ”bortatävlingar” där det går ut på att tippa närmast på publiksiffran.. närmast nu senast borta mot Tingsryd var ju Marcus som bara var 25 st. åskådare i från, vem blir närmast nästa gång? Sedan gäller det ju att förvalta bonusen också, för den djärve som tog rygg på bloggens tips i onsdags satt chanstrippeln till 159 gånger insats.

Inte kattskit så kolla in bloggens speltips och våga ta rygg.

* * *

Helt glasklart..

..och berätta gärna för andra om deras öppettider.

* * *

Det var nog allt för i dag, över och ut!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

3 thoughts on “The S´s tuesday

 • 28 november, 2017 kl. 10:24
  Permalänk

  Hmmmmmmmmmmmmmm.

  Ja, jag vet vad de nya skyltarna visar, men det säger jag inte.
  Det finns ju Duckduckgo av en orsak.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: