The S´s tuesday!

Bloggkollegan har vid något eller några tillfällen lagt in någon Lördagsmix när vi haft en lucka och eftersom vi nu inte spelar förrän på torsdag borta mot Almtuna slänger jag in en The S´s tuesday i dag med lite smått och gott.Men ta inte allt på blodigt allvar, vi kan väl få försöka sticka mellan med nåt lite lättsammare mellan varven?

Namnsdag i dag.. Frideborg och Fridolf, stort grattis till alla er.

* * *

OvechkinSedan borde man väl så klart passa på att så här dagen efter gratta Alexander Ovetjkin som i mötet med Ottawa natten mot Måndag satte sitt 500:e (och 501:a) mål i NHL – i sin 801:a match. ”The Great Eight” är den första ryssen i NHL-historien att nå milstolpen – och bara fyra legendarer har hunnit dit snabbare; Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Mike Bossy och Brett Hull.

Well done, оч куль Александр!

* * *

tcimKanske inte lika kul för oss alla Lövare som för Alexander, ruggigt tråkigt det med TCIM som vi skrev om redan i går.. HÄR en repris. Tack för allt, vila i frid!

PS. Wasa och Fredrik, grymt vilket jobb ni lagt ner. Otroligt uppskattat under alla år!

* * *

Nykomlingen Tingsryds AIF vann i går hemma mot VIK Västerås HK med 3-2 där #71 Eric Castonguay för övrigt noterades för två mål. Laget är nu hela 16 p före Västerås. Väldigt imponerande.

* * *

Sedan då numer världens snabbaste hockeymål genom tiderna, 3:05 sekunder. Jojjo!

* * *

151201

Håller med Hjalmar, nog är det lite märkligt alltid..

* * *

Nedan ett klipp från Cmore i lördags, som Sanny Lindström tipsade om i går på sin blogg. Det är lite domarsurr med Kuben Andersson. Alltid intressant att höra hur de tänker och varför. Lite drygt 16 min, håll till godo.

* * *

Apropå domare och skitutvisningar eller inte, nu tänkte jag få tipsa om ett nytt och mjukt dasspapper. Lite luddigt kanske, men klart mycket mjukare än t.o.m. Lambi.

AIK dasspapper

* * *

Som ni säkert vet brukar Jocke Fagerwall (Luleås tränare) vara på plats i T3 center i bland, en polares polare sprang på honom i hemvändarmatchen mot AIK och frågade ifall han spanade in någon i Löven dom tänkte värva till just Luleå, Jocke svarade kallt:

-Näe, vi har redan en busschaufför!

Det har vi med och väldigt rädda om Buss-Urban så han rör ni inte!

* * *

Vi kanske även borde kolla in klubbens juniorer och hur de skött sig så här långt under 2015/2016:

Först ut J20 Elit.. (9 matcher kvar)

160112 J20

..därefter J18 som numer spelar en fortsättningsserie.. (12 matcher kvar)

160112 J18

..sedan då även U16. (10 matcher kvar)

160112 U16

Här finns det nog vid en första anblick likt representationslaget lite mer att önska rent resultatmässigt, men som vi alla känner till är det tyvärr alltför många talangfulla som lämnar för närliggande klubbar.

Det här är dock ett område eller ämne som kräver mycket tid och utrymme så vi lär återkomma framöver.

* * *

Sedan då kanske kaffekoppen vi alla behövde då vi var tillbaka på jobbet efter helgerna..

Kaffekopp* * *

Jag kan väl avslutningsvis även passa på att pusha för nästa hemmamatch, den blir mot Leksand nästa torsdag..

Löven vs Leksand 160121

Biljett till matchen mot Leksand köper du genom att klicka på bilden ovan och kan du inte vara på plats vid veckans matcher, i Metallåtervinning Arena eller uppe i Haparanda (ICA Arena) så kan du köpa dessa matcher via cmore.se och då bör du göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: