The Kansli

Jag och en kompis satt och spånade kring det faktum att Löven verkar fipplat bort John Slettvoll och kom då på den ultimata TV-serien. The Kansli, en serie som i mångt och mycket påminner om The Office, men utspelas istället på Björklövens kansli, med ett antal orgnal som irrar runt, men ingen får någonting gjort.

Om man nu haft långtgående samtal med John, varför lämnar man då honom därhän och låter honom stå där på busshållplatsen i 12-13 dagar alldeles ovetande? Klart som tusan att han går därfrån efter ett tag när bussbolaget Björklöven inte meddelar när nästa buss går.

Någon var inne på att det kan ha varit ett taktiskt drag från Johns sida för att få fart på frågan, men faktum är ju att det var media som kontaktade John och inte tvärt om. Sedan är John en princifast man som knappast ändrar det nej kan meddelat Björklöven. Jag menar på att Björklöven gjort bort sig rejält i denna fråga och fipplat bort ett mycket kompetent namn. Nu lutar ju det mesta mot att vi får ta något som vi egentligen inte vill ha. Björklöven verkar tro att man fortfarande är en klubb att räkna med i hockeySverige, men jag menar att det är dags att vakna. Vi har sakta dalat i anseende och är nu i paritet med Sundsvall, Troja/Ljungby och Oskarshamn. Bättre än så är det inte. Vi kan inte välja och vraka bland erbjudanden. Har vi ett bra namn på G, så får vi inte schabbla bort det.

Vad har vi nu då att hoppas på i tränarämne? Man pratar med Jens Hellgren, men vem är egentligen han i tränarcirkusen? Den enda merit han har är att ta Piteå till kval mot allsvenskan, med en rad duktiga spelare av allsvenska mått. Det är ingen merit att klara av, det är en självklarthet. Utöver det har han fått sparken från två andra klubbar.

Nä, jag trodde att Löven skulle lära sig av sina misstag och få ordning på klubben, men det verkar fortfarande vara samma parodi eller som vi också kan kalla det The Kansli. Undra vad som händer i nästa avsnitt?

0 thoughts on “The Kansli

 • 17 mars, 2010 kl. 13:53
  Permalänk

  Jag tror inte vi har alla fakta vad gäller tränarfrågan och sportchefsfrågan. Det måste finnas något bra tränarnamn bakom kulisserna. Förmodligen finns det någon annan än Jens Hellgren att välja på eller vad tror du?
  Forza Löven!

  Svar
 • 17 mars, 2010 kl. 18:40
  Permalänk

  Svar till Peter (2010-03-17 13:53)
  Man säger ju att man tre spår. J & J är ett, sen kan man spekulera i om Kyrö var ett och Hellgren som nummer tre. Själv tror jag man kan lägga Kyrö/Hellgren i samma spår och att det kan finnas ett spår vi inte känner till. Någon har ju surrat om Challe Berglund, men han känns mest dyr. Spontant tycker jag Beliavski/Matushkin känns betydligt fräschare än Hellgren. Något måste ju i alla fall hända snart, den saken är ju klar.

  Svar
 • 18 mars, 2010 kl. 00:16
  Permalänk

  Svar till Peter (2010-03-17 13:53)
  The Kansli.. ja du kan verkligen bjuda på humor Lövenbloggaren!

  Antal spår och vilka som hör vart…det känns som om vi famlar i mörker och skjuter från höften!? Tja, spontant kan jag tycka att Jägers/Slettvolls ”förhandlade” via media varit tämligen märkligt.

  Tidpunkten, förstaval??, nu ointresse?? ..jag har en obehaglig känsla av att det här tyvärr bara var en sjuk silly season story. I fjol Tamminen.. i år..!?

  Svar
 • 18 mars, 2010 kl. 00:41
  Permalänk

  Jag håller med om att Beliavski kan vara ett bra alternativ! Beträffande Jägers/Sletvolls agerande så tror jag det blir bättre med andra tränare! Fagervall var ju också frågande att man gick ut med uppgifter i det läge Löven var i då.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: