Tessier till Löven

Björklöven har alltså gjort klart med forwarden Kelsey Tessier för resten av gäller för resten av säsongen.

Kelsey Tessier kommer närmaste från Rögle i SHL. Under säsongen har han spelat 10 matcher och gjort 2 mål och 1 assist. Förra säsongen var han med och bidrog till att Karlskrona tog sig upp till SHL genom 19 poäng på 35 matcher.

 

– Kelsey Tessier är en spelskicklig center som både kan göra mål och spela fram. Det är en spelare som gärna vill vara med där det hettar till och han kommer att göra vårat lag bättre. Han har haft sparsamt med speltid under hösten i SHL men har tidigare visat att han är en mycket bra spelare på den här nivån, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson tillklubbens hemsida.

 

Vi som härom dagens hade uppgifter att han bara grymt nära Västerås, men hamnade alltså här. Då landande Dalle till slut lite spets.

 

12 thoughts on “Tessier till Löven

 • 30 december, 2015 kl. 14:02
  Permalänk

  Vem har någonsin tvivlat på Dalle? Kung-Dalle! Tessier blir en grymt komplement till Brock och Hutchings. I love the Canadick-legion!!!

  Svar
 • 30 december, 2015 kl. 14:19
  Permalänk

  Haha. Om alla centrar slutar fungera i 5-mot-5 tar man in en till? Jag är inte imponerad. Det behövs ju riktig SHL-KLASS för att hålla i dagens björklöven. Vilken center får göra Jon sällskap nu?

  Svar
    • 30 december, 2015 kl. 20:35
     Permalänk

     Bye bye Edblom =)
     Instämmer bara.

     Svar
 • 30 december, 2015 kl. 15:22
  Permalänk

  Strålande värvning ?

  Svar
 • 30 december, 2015 kl. 16:26
  Permalänk

  VIK tränarna ville inte ha Tessier, tydligen fick de dålig feedback. Mr Madhawk brukar väl ha hyfsad koll. Meen löven vet vad de gör. Är sen gammalt.

  Svar
 • 30 december, 2015 kl. 16:53
  Permalänk

  Edblom på bänken NU!
  Som mest låt honom spela gnugg med VEJ och Nicke J.
  Men aldrig i någon femma där spelarna försöker.

  Tessier måste utnyttjas till max nu.
  Inga Lövenfasoner och sätta honom med några som har sirap i benen.

  Svar
 • 30 december, 2015 kl. 18:53
  Permalänk

  Det är väl en bra värvning men var i hvete är dom nya backarna, så länge vi har Ekelund med flera på backsidan kommer det inte att förändras vilka vi än tar in i offensiven.
  Nej för mig är det en gåta att man tar in en ny fw innan man stärker upp defensiven som det sett ut i egen zon. Och hur många första pass från backarna sitter på bladet, dom är lätträknade.

  Svar
  • 30 december, 2015 kl. 21:46
   Permalänk

   Jag ska inte säga att jag varit imponerad av Kalle, men jag skulle säga att de flesta av hans bekymmer i egen zon bottnar i ett spelsystem som är galet i sig, och det lilla som syns i form av struktur passar Ekelund väldigt dåligt. Backarna sätts ideligen i situationer där de tvingas både att med fysik skydda puck, och att finlira på små ytor, i min bok är Emmerdal och till viss del Andersson de enda som kan hantera det någorlunda.

   Svar
  • 31 december, 2015 kl. 12:45
   Permalänk

   Man jobbar hårt på backar, men även en forwards och när det här läget dök upp gjorde Dalle rätt i att hugga, något vi inte sett tidigare i år. Tessier är ett klipp, måtte han bara leverera nu.

   Svar
 • 31 december, 2015 kl. 01:21
  Permalänk

  Samma Tessier som stod upp i Rögles bås och skrek ”DIVING” när Linus Boström blev knätacklad av Andreas Lilja? Att Tessier nu skall få betalt för att dra på sig en gröngul tröja är ett hån.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: