Tessier och lite annat

Vi söker alltjämt en ersättare till Pär Edblom och Lövenbloggaren skrev häromdagen om Kelsey Tessier som avskriven samt att sportchef Daniel Johansson uttryckte det något mildare men inte definitivt. – Han är inte aktuell för stunden.

24544873845_fe7846c8b8_b

Ingen Kelsey Tessier i Björklöven den kommande säsongen. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Vi tog kontakt med personen i fråga som kort och gott förklarade. -Jag hoppas att få spela i Björklöven, men vet inget själv ännu, berättar Kelsey för bloggen. Vi var även i kontakt med honom i början av april som då berättade att han gärna återvänder, men att det är hans agent och Dalle som sköter snacket. Förhandling verkar det då har förkommit och just innan Lövenbloggen gick ut med sitt, hade vi uppgifter att han näst intill skulle vara klar, men att man nu strukit ett streck över det hela och att det nu är helt klart att det inte blir någon Kelsey Tessier i Björklöven den kommande säsongen. Avskriven med andra ord, precis som VK sa.

***

Derby vakas alltså och självklart hade vi väl lite tur att Skellefteå renoverar sin Arena, därav att matchen återigen blev i Umeå, men det visar nog också på att det är mer vi som vill ha matchen än dem. Hade de velat spela hade de sett till att en renovering inte stod i vägen. Dock öppnade de ju för ännu ett möte inför säsongen 17/18, med då i Skellefteå. Nu gäller det bara att vi får klart vår renovering av T3 Center. Eftersom intäkterna tillfaller arrangören så vill vi ju trycka in så mycket folk det bara går.

***

Alla träningsmatcher blev alltså klara igår i och med att man gjorde klart med derbyt. Det var förstås sheleftyou Dalle menade när vi hade kontakt med honom i fredags.

Allt klart på måndag?

”Ingen allt för vågad gissning är att utöver dessa matcher så inledander vi nog mot Piteå, säkert på bortaplan, sen förmodligen ett dubbelmöte med Modo hemma/borta, kanske ytterligare ett möte med Timrå och så förhoppningsvis ett derby med sheleftyou.”

Var inte helt ute och cyklade, även om försäsong ofta handlar om matcher i närområdet. 4 av 5 då jag trodde på ytterligare en match. Har man gjort slut med Piteå?

6 thoughts on “Tessier och lite annat

 • 26 maj, 2016 kl. 16:42
  Permalänk

  Intressant att veta va det var som satt käppen i hjulvet på Tessier om han var påväg att skriva på

  Svar
 • 26 maj, 2016 kl. 22:17
  Permalänk

  Hoppas de sista spelarna i truppen är bra spelare helst toppspelare allsvensk nivå. Ska vi etablera oss som ett topplag måste det till.

  Svar
 • 26 maj, 2016 kl. 22:31
  Permalänk

  Tessier klar o sen kort darefter va han avskriven. Intressant. Helt klart maste i alla fall EN gedigen lirare tillkomma. Ingen Tess Hutch el. Brock ar lite val tunnt eller ? Nyforvarven ar spannande men inte alls sarskillt ”sakra”. Flipp eller flopp rakt igenom.

  Svar
  • 26 maj, 2016 kl. 22:37
   Permalänk

   Tunt + särskilt… sorry.. 1994 drog jag fran Sverige till varmare klimat och visst kanner jag av en del tveksamhet vad galler stavning ibland.

   Svar
 • 27 maj, 2016 kl. 06:48
  Permalänk

  Hoppas Ur-bas vill spela med Murphy och grabbarna. Borde väl vara den klassen eller bättre på centern nu när Björklöven tappat Edblom och missat vad-han-nu-hette till MIF. Det väl större chans att det kommer en Vacheron Constantin med posten nästa vecka än att Ur-bas dyker upp. Eller?

  Svar
 • 27 maj, 2016 kl. 15:25
  Permalänk

  Björklöven signar upp Tobias Hage
  Klar för 1 år enligt mrmadhawk

  Jaha ja, där ser man, känner inte till honom så mycket

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: