Tervetullut Tomi Mustonen!

Bloggen nåddes redan i går av ryktet att denne spelare var på g och näst intill klar. Men i tider när Aulin och Yetman fortfarande ryktas vara aktuella, att det mumlas om kontraktsförslag och laget snarare skriker efter målskyttar gäspade vi lagomt intresserade och sa..mhm.. jaha?

Men okej, vi testar en dubbel finsk mästare näst intill gratis, visar det sig att Tomi kan vara något är det väl inga problem och bara att köra om det är till en rimlig peng. Finns väl ingen egentlig risk, det enda som slår oss är att Kurt får sy fast ännu en namnlapp på en tröja och det börjar bli sjukt trångt i omklädningsrummet. Tobba borde inte heller ha något större problem med namnet så ur den aspekten finns inte heller något att klaga på.

Kan tyckas märkligt att testa en defensiv forward när laget fortfarande skriker efter målskyttar och dessutom nyligen kontrakterat Despotovic på try out. Tummen upp i alla fall för att vi numera alltid testar innan vi kontrakterar. På så sätt känner vi oss väldigt trygga med R2, vi ska se ifall det går att få fram lite mer fakta kring Tomi och hur han är som spelare.

Tills vidare säger vi bara tervetullut ja onnea matkaan!

0 thoughts on “Tervetullut Tomi Mustonen!

 • 28 oktober, 2009 kl. 19:58
  Permalänk

  Njae, jag skulle inte säga att han är så defensiv. Har tydligen spelat i defensiva kedjor senaste åren i Lukko och Kärpät, men de lagen har nog betydligt bättre trupper än Löven. När han spelat i Mestis har han gjort 100 poäng på 87 matcher. Det är grymt bra. Sedan har han ju trots att han troligen spelat i (nu gissar jag) tredje/fjärde-linen producerat hyfsat (67 poäng på ca 200 matcher). Tror att han kan gå in i första eller andra linen och göra mycket poäng.

  Svar
 • 28 oktober, 2009 kl. 20:06
  Permalänk

  Om du läser en gång till så ser du att han är lånad för att producera poäng och att han inte är en defensiv forward, dock fick han spela så på slutet…

  Svar
 • 28 oktober, 2009 kl. 20:43
  Permalänk

  Man flyr boningen för en stund och vips har vi ännu en forward. Får direkt vibbar av värvningen av Koponen, killen som likt Tomi alltid varit defensiv, men nu ska blomma ut offensivt i Löven. Men karln är ju ett gratisprov så låt gå, men hur mycket ska vi dribbla i truppen? När ska spelarna få chans att spela ihop sig? Och vart ska alla överflödiga ta vägen? Och vart tar ekonomin vägen?

  Svar
 • 28 oktober, 2009 kl. 21:27
  Permalänk

  Svar till john (2009-10-28 20:06)
  Jo, det ser jag. vad jag menar är hur en kille som innehaft en defensiv roll några säsonger och dessutom varit skadad, ska hinna visa något på tre matcher i en ny klubb? Nu har ju visseligen denne kille producerat tidigare till skillnad från Koponen, så visst kan det lyckas, absolut.

  Svar
 • 29 oktober, 2009 kl. 15:58
  Permalänk

  Det heter Tervetuloa 😀

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: