Tävling: Spela VM-tipset 2018 & gå på U Rock!

Ni är rätt många som på olika sätt frågat efter ett extra VM-tips här på bloggen och självklart kör vi då tillsammans med bl.a. U Rock, Megazone och Jobline ett VM-tips nu under Fotbolls-VM i Ryssland 2018. Här tror vi även att Coolbet kommer att kunna krydda prislistan!

Sista anmälningsdag är redan på torsdag 14/6 kl 17.00, dvs. precis när avspark görs mellan Ryssland och Saudiarabien. Utöver att du själv deltar, så passa på att utmana dina vänner, då får vi en ännu härligare och färgsprakande tävling och ni får ett samtalsämne när ni träffas under dessa sommarveckor.

Förstapris är två biljetter till U Rock i Hedlundadungen fredag den 17 augusti.

Klicka på bilden nedan för all info kring evenemanget, så här skrev förresten U Rock i en kommentar till bloggen:

”U Rock. Umeås stora rockfestival i Hedlundadungen Fredag 17 augusti. Headline ett återförenat Helloween.”

Reglerna är som följer:

Du tippar precis som i Löventipset på slutresultatet efter 90 minuter. Rätt tipstecken ger 1 poäng. Prickar du även in rätt resultat får du ytterligare 3 poäng. Totalt ligger då maxpoängen per match på 4 poäng. Eftersom vi redan nu inte vet vilka som går vidare gäller tipset de 48 matcherna som spelas i gruppspelet mellan 14 juni och 28 juni, hela turneringen pågår för övrigt ända fram till söndag den 15 juli.

En enkel rad kostar 50 kr eller så lägger du tre rader för 100 kr. Betalning ska ha nått oss senast söndag 17 juni.

Nedan hittar du olika filer beroende hur du väljer att tippa, 1 eller 3 rader. Det finns även ett worddokument för de som inte har tillgång till Excel.

Excel 1 rad: VM-tipset 2018

Excel 3 rader: VM-tipset-2018 1_3

Word 1 rad: VM-tipset 2018

Word 3 rader: VM-tipset-2018-word_3

Fyll i och skicka tillbaka den till contact.loven4ever@gmail.com senast torsdag den 14 juni kl. 17:00.

Betalning sker antingen via Swish till 070-5173476 eller till kontonummer 6276-758 950 608 senast söndag 17 juni.

Vi jobbar fortfarande med den slutgiltiga prislistan till tävlingen och ber att få återkomma med denna de närmaste dagarna. Redan klart är att U Rock skänker två biljetter, men att även Megazone och Jobline ställer upp och skänker priser. Men vi tror och hoppas som sagt att även Coolbet kommer bidra med priser.

Vill du skänka priser till den här tävlingen eller till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna under kommande säsong, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

* * *

Sedan kommer vi så klart löpande under gruppspelet rapportera om aktuell ställning i VM-tipset så att ni vet hur ni ligger till och ifall ni fortfarande har chans på biljetterna till U Rock.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda kommande evenemang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: