TÄVLING: En vecka kvar av vår U Rock-tävling!

I fredags fick vi en nyhet i form av ett säsongslån med backen #26 Jacob Stenqvist, med honom numer nitton spelare i vår gröngula trupp. I dag tänkte vi återigen pusha för vår tävling under silly season där du kan vinna biljetter till U Rock.

Tanken är att denna silly season-tävling som förhoppningsvis kan krydda denna del av säsongen (lite off-season) ska pågå t.o.m. maj månads utgång, dvs. till torsdag 31 maj. Priset till vinnaren är två biljetter till U Rock som går av stapeln fredag den 17:e augusti och bl.a. presenterat Helloween i sin line up.

Man skriver följande i en kommentar till bloggen:

”U Rock. Umeås stora rockfestival i Hedlundadungen Fredag 17 augusti. Headline ett återförenat Helloween.”

Tävlingen är som ni möjligen redan vet rätt enkel då du ska gissa på totalt fem spelare (antingen från föregående säsongs trupp alternativt nya, eller nygamla spelare utifrån) som du tror kommer att kontrakteras under denna period. Tipsen ska lämnas som en kommentar på bloggen.

Vi tänker oss ett sista spelstopp att lämna sitt bidrag (läs kommentar) blir valborgsmässoafton måndag den 30:e april kl. 18:00.

Vid lika antal korrekta spelare av er läsare under hela tävlingsperioden (t.o.m. 31 maj 2018) som alltså tippat på lirare som spelar i gröngult kommande säsong, kommer dag och tid för lämnad kommentar att bli avgörande.

Bloggen kommer löpande, troligen veckovis, under tävlingsperioden att fortsätta uppdatera aktuell ställning utifrån era tips.

Lämna även ditt tips från en giltig e-postadress så att vi enkelt kan komma i kontakt med vinnaren efteråt. Det är endast tillåtet att tävla med ett tips från varje giltig e-post. Sedan så klart inte tillåtet att tipsa om, eller gissa på en vid tidpunkten för lämnad kommentar redan kontrakterad spelare.

OBS!

Som vid bloggens tidigare tävlingar ber vi er att respektera att tävla endast ifall ni faktiskt vill och kan vinna priset i form av biljetter till U Rock, det blir nämligen lite onödigt roddande för bloggen ifall vinnaren inte kan eller vill ha priset.

Stort tack så klart till U Rock som skänkt dessa biljetter till vår silly season-tävling.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds för dina favoriter.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda kommande evenemang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: