Tätnar eller klarnar tabellen i helgen?

Sju heta hockeyallsvenska matcher står på programmet i dag och i morgon. Det finns en del skrällchanser så här i slutet av säsongen. Vad han exempelvis Vita Hästen hitta på borta i Nobelhallen? Hur går det i bottenmötet mellan KIK och AIK? Så här tror vi.

Västerviks IK  –  Almtuna IS
Viktig match kring det nedre strecket. Hemmalaget fortsätter att blanda och ge. Först seger mot MODO för att sen åka på dyngstryk mot Västerås. Almtuna övertygade senast mot ett svagt AIK. Väldigt oviss utgång. Helgardera gärna.

Löven4Ever tippar 1 till 2.15

IF Björklöven  –  Västerås IK
Hemmalaget föll senast i seriefinalen mot MODO trots en riktigt bra insats och har ”bara” tagit nio poäng på de fem senaste. Där är gästande Västerås lite vassare faktiskt poäng i sju raka matcher, men dock bara tre segrar och två trepoängare. Hemmaplan bör avgöra. VIK har plusstatistik på löven i år.

Löven4Ever tippar 1 till 1.66

Mora IK  –  MODO Hockey
Mora tog en viktig seger senast i streckstriden med KHK kring slutspelsstrecket.  MODO imponerande dock senast mot Björklöven och har vunnit samtliga tre tidigare möten denna säsong och inte mycket takar för att det inte blir en fjärde.

Löven4Ever tippar 2 till 1.75

BIK Karlskoga  –  HC Vita Hästen
BIK Karlskoga har för vana att inleda säsonger strålande för att sedan rasa ihop fullständigt i januari. Manslogs länge med MODO och andraplatsen och nu är man vips 15 poäng efter. Mycket oväntad förlust senast mot KIK och nu väntar Vita Hästen som går mot en sensationell sjätteplats. Viss skrällvarning utfärdas, men utgångstecknet blir hemmaseger.

Löven4Ever tippar 1 till 1.85

Timrå IK  –  Tingsryds AIF
Gick tåget för Timrå i jakten på en andraplats efter förlusten senast mot Södertälje? Det var nog så och nu blir kampen om bonuspoängerna deras fokus och att hålla undan för BIK och VIK. Kan gästande Tingsryd sätta käppar i hjulet? Samtliga tre tidigare möten har slutat med uddamålsseger, två för Timrå, men senast vann TAIF efter straffar.

Löven4Ever tippar 1 till 1.66

Kristianstads IK  –  AIK
Bottenmöte där hemmalaget kommer stärka efter segern mot BIK Karlskoga senast. AIK åkte på en riktig käftsmäll mot Almtuna senast. Har man hunnit repa sig? Tror inte det.

Löven4Ever tippar 1 till 1,88

Södertälje SK  –  Karlskrona HK
SSK tog en viktig seger senast och håller undan för bl.a. just KHK i jakten på en slutspelsplats. Viktig sexpoängmatch och här avgör hemmaplan till bra odds.

Löven4Ever tippar 1 till 2,00

Det säkra spelet
IF Björklöven  –  Västerås IK, 1
Mora IK  –  MODO Hockey, 2
Timrå IK  –  Tingsryds AIF, 1

Odds: 4,82

Chansspelet
Västerviks IK – Almtuna IS, X
Mora IK – MODO Hockey, MODO över 3,5 mål
BIK Karlskoga – HC Vita Hästen, X
Södertälje SK – Karlskrona HK, 1

Odds: 88,45

* * *

Dessa spel lägger du förstås hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: