Tänkbara nyförvärv och lite annat

Lite smått och gått från dagen som gått. Spelare som kommer (?) , spelare som går och spelare som kommer åter. Här kommer ett litet torsdagssvep.

 

Det pratades i C Mors sändning om att Fagervall är öppen för fler nyförvärv något VK lyfte tidigare idag via ett tips man fått in. Vi har tidigare hört att man jobbar på ett flertal namn, främst då på backsidan, men positivt att man även öppnar för en forward. Vi har grävt lite i ämnet och det ska vara så att förre Luleåspelaren Marcus Fagerudd är ett namn bland många man bollar. Han har gått dåligt i år i Finska Illves och ska ha bjudits ut till andra klubbar. Han har koppling till Fagervall efter sina år i Luleå och ska ha trivs bra med varandra. Marcus är också en typ av back som man söker. Righfattad, offensiv och ett hot i PP, samtidigt som han har en solid defensiv. Sen gäller det att sy ihop ett bra paket för honom och givetvis att ingen annan klubb nyper honom.

***

Jesper Thörnberg som dragits med en knäskada en tid och som till och från dömts ut för säsongen är ju på is och ska enligt uppgift vara redo för spel kommande vecka dvs till mötet med Vita Hästen på onsdag.

***

Isak Stenlund-Ädelgran kommer att återvända på lån till Sundsvall nu när Jesper Thörnberg är åter i spel och det faktum att man avser att hitta ytterligare en forward. Sen finns ju Austin Farley där läget känns mer än oklart(Läs HÄR).

***

Tänk att Christian Bull brädade en legendar som Petteri Nummelin? Den finske backen med en meritlista länge än Zdeno Charas klubba må vara 44 år gammal, men som ju lirade i SM-liiga så sent som ifjol, lämnade idag Storhamar för Mestisklubben TUTO Hockey dr Storhamar uppger på sin hemsida att Nummelin får lämna då man signat några nya backar under säsongen. Inte illa att ha på sitt CV.

6 thoughts on “Tänkbara nyförvärv och lite annat

 • 9 februari, 2017 kl. 18:01
  Permalänk

  Jag tror att Brock Trotter är ett av namnen som kan komma,han spelar i Saipa som ligger sist i Liiga.
  Han känner en del i laget dessutom och är en fin förstärkning även om en sådan spelartyp som Hutchins skulle passa oss bättre.

  Svar
 • 9 februari, 2017 kl. 18:31
  Permalänk

  Trotter vore mer än välkommen !!

  Svar
 • 9 februari, 2017 kl. 19:20
  Permalänk

  Fagerudd är inte stabil defensivt…

  Svar
  • 9 februari, 2017 kl. 19:53
   Permalänk

   Enig!! Hans +/- statistik är inte imponerande och vi behöver inte en till säkerhetsrisk!

   Svar
 • 10 februari, 2017 kl. 06:16
  Permalänk

  Peter ”Brio” Andersson? Trötter eller Fagerudd, sistnämnda rätt kass plus/minus.

  Svar
 • 10 februari, 2017 kl. 10:43
  Permalänk

  Verkliga kommentarer?!?! Trotter vore väl en jäkla dröm att sätta ihop med Cody och Austin? Då får man möjlighet att låta Hamill sy ihop en kedja med Jesper T. och Kimpa. Det vattnas i munnen!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: