Sena tankar inför Almtuna

Bara två timmar innan nedsläpp och vad kan vi då vänta oss av den här matchen?

Många menar att i och med att vi har fyra raka förluster och Almtuna i den senaste omgången slog Leksand med hela 5-0 på bortaplan så kan matchen bara sluta på ett sätt. Fel säger jag. Visst tog Uppsalalaget en fin skalp i Leksand och visst har vi inte rosat markanden, MEN trots allt är vi seriens tredje bästa bortalag med möjlighet att vara det bästa beroende på hängmatcher och dyl samt Almtuna är faktiskt är seriens näst sämsta hemmalag. Vi är också så här långt bättre borta än hemma.

Samtidigt gjorde Almtuna mot Leksand lika många mål som vi gjort på de fyra senaste matcherna. Inte på något sätt OK, men vår får hoppas och tro att just Almtuna får äta upp det faktumet.

Så här ser jag det. Ser vi sen ingen tydlig reaktion ikväll är det nog läge att bli orolig. Dels efter avhyvlingen av Tommy Jonsson efter insatsen mot Timrå som måste ge effekt, men sen också det faktum att Brock Trotter följer med laget. Bara hans närvaro borde få alla att jobba skiten ur sig. Jag menar, någons ska ju bänkas och en ska till och med upp på läktaren när han blir spelklar. Därför är jag hoppfull inför kvällens match. Tror vi får se en reaktion.

Hur känner du som läsare? Hur blir dagens insats. Bra eller anus? Flipp eller flopp?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: