– Tålamod är viktigt just nu!

Under dagens webbsändning i bortamötet med Piteå intervjuades sportchef Daniel Johansson av Mikael ”inte så” Kassman och här ska vi försöka återge delar av det som avhandlades.

När det gäller den ständigt återkommande 8:e backen så jobbar klubben vidare, man har krokar ute och man har spår man följer upp. Dock verkar det inte alls vara en specifik typ av spelare man söker. -Får vi in styrka i defensiven, måste de andra ställa om sig och samma sak är det om vi får in en offensiv back. Vi måste anpassa oss efter vad som kommer in.

Om nyförvärven tycker Dalle att alla har gjort ett bra intryck, men man behöver tid att anpassa sig och att just tålamod är viktigt just nu. – Vi har nya tränare, nya spelare och ett nytt sätt att spela. Det tar tid att få allt att fungera på ett bra sätt.

Om det nya spelsättet förklarade Dalle att man ska försöka spela sig ur egen zon, vända spelet så fort det går och när det inte fungerar ska pucken behållas inom laget. -Inte ge bort pucken eller långt pass upp på bortre blå och styra ned i zon utan spela oss in i zon.

När det gälelr de skadade spelarna så testar Jesper Thörnberg på is i helgen med sitt nya knäskydd. Även Tommy Warg har fått sitt skydd och han väntas testa på is om någon vecka, givetvis utan kroppskontakt när de gäller bägge spelarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: