Tagget är igång och vi minns tillbaka!

Det är fredag, det är match igen och vi börjar smått tagga igång inför kvällens drabbning nere i Småland mot Troja/Ljungby och vi gör det på bästa sätt.

Vi tar oss förstås en tripp down the memory lane och minns den tid då både Troja/Ljungby och Björklöven verkligen var toppen av Hockeyallsvenskan. Ni som just kommit med i familjen Björklöven kanske inte minns hur tuffa och hårda bataljer vi hade med smålandslaget under 90-talet. Vi övriga minns väl spelare som Dan Idofsson, Stefan Mattsson (som vi sedan värvade), målvakten Henrik Arvsell, Umesonen Stefan Nilsson (som formligen skapade myten om ”Släkten är värst!”), Daniel Håkansson (som spelare 19 raka säsonger i klubben och nu är ass.tränare i A-laget) och förstås Morgan Grans. Vilka utöver dessa minns du?

Här är ett par sköna klipp från den tiden.

 

3 thoughts on “Tagget är igång och vi minns tillbaka!

 • 29 september, 2017 kl. 18:50
  Permalänk

  Hahaha riktigt sköna minnen:):):)

  Svar
 • 30 september, 2017 kl. 08:37
  Permalänk

  Mattias Weinhandl……. lekte nästan på egen hand ner Björklöven från Elitserien i kvalet, tror det var 98/99 eller där i närheten, då Troja vann med 7-1. Lars Molin stod i båset med armarna i kors och sa ingenting på hela matchen!

  Svar
 • 2 oktober, 2017 kl. 11:07
  Permalänk

  Gormat: 98/99, det stämmer på året,…hemska minnen det där för Björklövare, först 1-7 i baken borta mot Troja och matchen därpå 1-7 hemma mot Linköping. Lägg även till förlusterna från samma kvalserie mot andra lag med 3-7, 2-7 och 0-4, nä man ska inte riva upp gamla sår, har alltid undrat varför löven var så värdelösa det kvalet. Men nu fick jag kanske min förklaringen: ”Molla” stod med armarna i kors och sa ingenting på hela matchen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: