-Tack för att jag fick uppfylla min barndomsdröm

Tidigare ikväll blev det klart att Oskar Stål-Lyrenäs lämnar Löven för spel i Tingsryd.

Vi tog oss ett kort snack med honom om bytet till rivalen.

Tack för allt Oskar Foto: Lövenbloggaren

Här är Oskars syn och känsla att nu lämna.

De är med blandade känslor jag lämnar, såklart var de här inget jag ville göra innan säsongen men hur säsongen har utvecklat sig så känns de här som de bästa alternativt för min del. Och jag ser framemot den här chansen jag fått. Jag är i den åldern där jag måste få speltid o då blev de här den bästa lösningen.

Till sist vill jag bara passa på att hylla er alla gröngula där ute. Wow vilken support ni ger till laget! Det märks o uppskattas otroligt mycket av alla spelare. Fortsätt som ni gör för ni har någonting bra på gång här med en fantastisk grupp av spelare. Tack för att jag fick uppfylla en av mina barndomsdrömmar att dra på mig den gröngula tröjan o spela inför er!

Vi önskar Oskar lycka till i sin nya klubb om än inte så mycket i mötena mot Löven.

8 thoughts on “-Tack för att jag fick uppfylla min barndomsdröm

 • 30 november, 2019 kl. 21:14
  Permalänk

  Tack och lycka till i Tingsryd.

  Svar
  • 1 december, 2019 kl. 14:12
   Permalänk

   Tack Oskar! Hoppas vi får se dig i de rätta färgerna igen. Lycka till i framtiden.

   Svar
 • 30 november, 2019 kl. 21:45
  Permalänk

  Tack Lyran för denna tid.
  Önskar dig all lycka i Tingsryd och jag är övertygad om att det inte blir den sista förening. Speltid är viktigast av allt och din utvecklingskurva kommer att peka uppåt.
  Skulle inte bli förvånad om du en dag tar på din den grön/gula tröjan igen.
  Kör hårt! ??

  Svar
  • 1 december, 2019 kl. 06:22
   Permalänk

   Vilket jävla skitsnack!

   Lyran var vår förste avbytare på forwardsidan. Om Löven ska gå upp så behövs det en bred trupp med tanke på avstängningar/skador. Han tänker bara på sig själv och INTE på Löven när han lämnar.

   Detta förutsatt att det inte fanns dolda agendor som ville få bort honom ifrån Föreningen.

   Nu har vi begränsade Rainersson och Lucas E som backuper. Känns sådär.

   Svar
   • 1 december, 2019 kl. 12:36
    Permalänk

    Du borde se dig själv i spegeln och fundera på om du tänker på dig själv ibland. Ska han tänka mer på laget som bänkar honom än sin egen karriär? Herregud

    Svar
   • 1 december, 2019 kl. 14:28
    Permalänk

    Ingen spelare kan offra sin karriär för klubben. Han måste se till sig själv och hitta en klubb där han får istid. Sen går inte Kenttä med på en sån här lösning om det inte finns en plats B. Sitt lugn i båten. Kenttä löser det här.

    Svar
   • 1 december, 2019 kl. 15:05
    Permalänk

    Så du tycker att en 21- årig kille ska ägna ett antal månader eller ändå längre av sin karriär för att vara back up. Hur tänkte du där ?Nej i den åldern behöver man speltid och förtroende vilket jag hoppas han får i sitt nya lag.
    Och oavsett om OSL ville lämna eller att det var på Kenttäs initiativ så kan du känna lugnet, om det uppstår behov så löser Kenttä det.
    Vi har ju två SHL lån kvar och dessutom tror jag att det finns lite slantar kvar i kistan för något / några nyförvärv.
    Lycka till Oskar !

    Svar
 • 1 december, 2019 kl. 00:52
  Permalänk

  Tråkigt men förståeligt beslut. Lycka till och hoppas på en återkomst i framtiden!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: