Tack för allt Acke, vi glömmer aldrig!

I går meddelade backen #7 Alexander Hellström att det inte blir någon fortsättning i Björklöven.

Till Björklövens hemsida sa Hellström följande: – Jag vill passa på och tacka Björklöven och alla runt klubben från ledare, kansliet, ideella krafter till fansen. Jag har tillhört den här klubben i stort sett hela livet men tyvärr har de sista åren inte blivit som jag tänkt mig. Jag känner att kroppen inte riktigt har hållit ihop på slutet och nu måste jag jobba på att bli hel igen. Måste också rikta ett stort tack till vårt medical team som lappat ihop mig ett antal gånger. Vi kommer garanterat att ses på arenan i framtiden. För evigt, för alltid, Björklöven!

*

En del spelare pratar gärna om klubbhjärta och att spela för märket på bröstet, Acke inte bara snackade om det utan visade med eftertryck att han verkligen menade det då han satte klubbens framtid före den egna karriären eller fina pengar på banken. Gick alltså från KHL till dåvarande Div 1 för att ta klubben tillbaka till HockeyAllsvenskan, nobbade även bud från Tyskland. Acke för evigt en gröngul legend och vi kommer aldrig någonsin att glömma var du gjorde för vår klubb. För mig är klubbhjärta något som verkligen personifieras av #7 Alexander Hellström på allra bästa sätt.

– För evigt, för alltid Björklöven! –

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

3 thoughts on “Tack för allt Acke, vi glömmer aldrig!

 • 23 maj, 2021 kl. 16:52
  Permalänk

  Här snackar vi en riktig gröngul hjälte. Minns mest hur överjävligt bra han var vid säsongen under Waltin, han var fantstisk. En spelare som ALDRIG gnällt eller klagat. Tack för allt Acke, du har en vip-plats i mitt lövenhjärta. 👏👏💚💛

  Svar
  • 23 maj, 2021 kl. 23:41
   Permalänk

   Instämmer helt i allt du skriver Stefan 👍.
   Han hade stoort förtroende från tränare Waltin och var den säsongen helt kung i försvarzonen. Då satt motståndarna ofta som klistermärken i sargen och Acke hade en grym pondus.
   Fins minnen 💚💛…

   Svar
 • 23 maj, 2021 kl. 16:53
  Permalänk

  Så sant! Han har Björklöven i och inte på bröstet.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: