– Ta hem guldet!

I morgon gör Jon Palmebjörk debut i sin nya klubb Sparta Sarpsborg med match mot det gröngula Manglerud Stars. Vi tog ett snack med Jon som berättar om hur han mår nu, om sin roll i laget och varför han kommer spela i nr 23. Sen har vi givetvis länken till matchen.

Tjena Jon, såg precis klippet från Sparats hemsida (se nedan) och härligt att se dig med ett leende på läpparna. Du ser mer harmonisk ut nu än för säg en månad sen? Håller du med?
-Känslan är god, jag har bara varit här sen igår men kommit in bra och allt känns väldigt roligt och inspirerande. Jag körde fast hemma, tappade självförtroende och viss glädje så det var väldigt jobbigt. Målet med detta är att hitta tillbaka till harmoni, glädje och till spelet jag har i mig. Det är jag säker på att jag kommer lyckas med. Samt naturligtvis ta hem guldet.
Jag spelar powerplay med mycket skickliga spelare samt i en av toppkedjorna så min roll blir att bidra med offensiv spets
Har du familjen med dig?
-Familjen följer med absolut, vi har fått tag i en jättefin lägenhet på första våningen så det kunde inte bli bättre.
Hemmapremiär imorgon mot Manglerud, ett gröngult lag till och med. Känslan just nu?
-Det ska bli jättekul. Det var ett tag sen sist man var ombytt och i en stor roll. Det har jag längtat efter. Lite matchotränad är jag, men hoppas komma in i det när matcherna kommer.
Har ni pratat om vilken roll du ska ha i laget?
-Jag spelar powerplay med mycket skickliga spelare samt i en av toppkedjorna så min roll blir att bidra med offensiv spets men givetvis också hårt jobb. Numera även lite rutin.
21607121103_05776b19ab_b
I morgon gör Jon Palmebjörk debut i sin nya klubb Sparta Sarpsborg. Foto:AXELLÖF
Du kommer lira i nr 23. Anar en hyllning till din dotter Tilde?
-Du har så rätt, en hyllning till min lilla prinsessa!:)
Hur är det med norskan? Förstår du allt dina lagkamrater säger?
-Jag förstår det mesta men vissa ord är tuffa. Nära till gränsen så de är duktiga på svenska också men tycker det är ett fint språk, lite gulligt sådär!
Hur är det med maten då? Man har hört att den är lite eljest än i Sverige? 🙂
-Efter tre måltider så är det samma goda kvalitet som hemma. Hur det blir med luncherna eller mackorna blir spännande att se…
Någon hälsning till dina lövenfans som alla kommer följa din premiär med största intresse?
-Jag uppskattar verkligen stödet jag fått i denna tuffa period jag varit med om. Det känns verkligen stort och jag känner mig stolt och glad. Det kommer jag alltid att bära med mig. Man är bara en vanlig liten människa i allt så ta hand om era killar och ge dem det bästa som de verkligen förtjänar.
För oss som vill följa Jons premiär kan köpa matchen precis som vi gör här hemma via denna sida
tv2no
Det fina i kråksången är att man kan signa upp en månad gratis som jag själv precis gjorde. Glöm bara inte att säga upp den i tid.
Se hela Spartas presentation av Jon HÄR och nej, det är inte VK:s nedsläpp. 🙂

2 thoughts on “– Ta hem guldet!

 • 27 december, 2015 kl. 22:21
  Permalänk

  Tack för att ni tipsade om vart man kan se matchen. Självklart signar man en månad gratis ☺️?

  Svar
 • 28 december, 2015 kl. 00:54
  Permalänk

  Jag tror och hoppas stenhårt på Jon kanon, kul också att han får den uppmärksamheten i media han förtjänar. Personligen tror jag att han kom helt ur form efter sin hjärnskakning och hittade aldrig formen efter den, då han hade tankarna på sin dotter. Men jag är säker på att i rätt miljö så kommer killen att börja sätta puckarna igen. 🙂 Sen skulle man nog skippat iväg Tommy istället för Jon. .)
  Jag kommer garanterat att åka och se några match här nära Oslo Live. 🙂

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: