Sviten bruten i premiären!

Lapp på luckan i A3 Arena i premiären av HockeyAllsvenskan 18/19 så inramningen var det sannerligen inget fel på, tyvärr var det gästerna som drog det längsta strået vilket tyvärr innebär att vår fina svit mot MODO numer är bruten och stannade vid åtta raka.

Eftersnacket betydligt kortare än vanligt av olika anledningar, men som vanligt kommer ni få reflektioner och även våra Matchens löv vad det lider. Vi vet nu iaf att säsongen 18/19 kommit i gång på allvar och även om sviten tyvärr blev bruten kanske det var en nyttig läropeng, inga träd får växa till himlen och hela A3 visade ju Hockeysverige vars man iaf hittar den bästa stämningen.

Matchfakta hittar du HÄR och HÄR finns de övriga resultaten från i kväll samt aktuell tabell.

Nu gläds vi över en utsåld A3 Arena och stämningen, sedan är det väl bara att börja ladda för Vita Hästen på söndag i Himmelstalundshallen. Upp i sadeln igen som man brukar säga och då alltså ett Hästen som i kväll tog emot IK Pantern hemma.

Dina tankar kring matchen och vilka hade du själv utsett till matchens tre Löv? Skriv gärna en kommentar och dela med dig av just dina tankar, fältet som vanligt tämligen fritt..

* * *

Spelar gör du givetvis med vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: