Sveket!

En av Sveriges genom tiderna bästa ishockeyspelare, med flertalet NHL-säsonger bakom sig, planerar för en sista comeback och det glädjer givetvis varje hockeyälskare. I samband med detta faktum har bloggen kommit över ett graverande bevismaterial där världsstjärnan lovar ett sjukt barn att spela för en viss klubb. Ordagrant lyder löftet: – Jag får ställa upp någon gång för Björklöven också, så jag kan spela med dom nån gång då.

Ja, rubrikerna är många, men till syvene och sist ljuger man inte för ett barn. Det är en sak som alla mammor lärt ut, MAN LJUGER INTE FÖR ETT BARN!  Har världsstjärnan verkligen ingen skam i kroppen? En bild säger mer än 1000 ord, men en ljudupptagning är oändligt. Kommer då världstjärnan att uppfylla löftet eller kommer han att kröna karriären med med en lögn?  Vi känner att de graverande orden måste nå allmänhetens kännedom, varpå vi väljer att gå ut med detta. Vi varnar känsliga tittare för obehagliga scener i nedanstående filmklipp. Den unge mannens spontana reaktion är fullt förståelig:

 

Björklövens tränare och sportchef Jens Hellgren söker just nu med ljus och lykta efter en spelskicklig center. Kan världsstjärnan välja att göra annat än att spela resterande del av säsongen i Björklöven och till sist infria sitt nu mångåriga löfte? Eller är världsstjärnan inget annat än en toffel med skadad fot som lurar och ljuger för små barn? Världstjärnan har inte kommenterat uppgifterna och efter noggrant övervägande har bloggen valt att inte låta den unge mannen kommentera löftet ifråga, med risk att riva upp gamla sår och att åter förpassa den unge mannen in i mörkrets allé.

Stå för vad du lovat Peter, annars är och blir du inget annat än en Modoröv!

0 thoughts on “Sveket!

 • 7 december, 2010 kl. 08:29
  Permalänk

  Mycket bra! Mycket roligt också!
  Hoppas alla förstår! =)

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 08:41
  Permalänk

  Nu är ni nere på botten igen, precis som erat 1:a april skämt som jag nästan hade glömt.

  Jag hoppas att ni förstår att det tar längre tid att bygga upp ett förtroende hos läsarna än att förstöra det. Sista gången på länge som jag läser eran blogg.

  Grattis.

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 11:00
  Permalänk

  Han är en Modoröv 😀

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 12:46
  Permalänk

  Svar till ner på botten igen (2010-12-07 08:41)
  Kom igen nu ner på botten igen! Menar du på allvar att ett helt osannolikt och fullständigt orealistiskt inlägg med stor portion ironi och väldigt mycket humor kan vara förtroendeskadande?

  Fakta kan vi inte faktiskt komma ifrån, Foppa har lovat även om han nu gör det med glimten i ögat och med ett garv. Men tror du verkligen att den unge mannen uppfattade löfte på samma sätt?

  Denna supporterblogg har och kommer så klart alltid att blanda seriösa inlägg med eget tyckande, skrivet på ett högst personligt och förhoppnings underhållande sätt.

  Välkommen tillbaka sen då!

  Tack.

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 12:49
  Permalänk

  Svar till Modoit (2010-12-07 11:00)
  ja, det är ju verkligen en odödlig kommentar den unge mannnen levererar. : )

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 12:51
  Permalänk

  Svar till Tomas (2010-12-07 08:29)
  ja, i grund och botten är det ju byggt på humor, men samtidigt ligger det faktiskt lite allvar bakom. Foppa hade ju inte behövt säga så. Vem kan begära att ett barn i den åldern ska förstå den typen av humor?

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 13:00
  Permalänk

  Skandal inlägg på bloggen, Skämmigt för alla lövare. Hur kan man kalla detta för svek. Pinsamt att du ens får blogga mer…..

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 13:26
  Permalänk

  Grejen är att ni precis som inför 1:a april drar igång ett hintande inlägg och dagen efteråt försöker skämta bort det. Förra gången var det katastrofalt uselt och denna gången är ni och dansar på en skör tråd igen.

  Självklart är det knappast troligt att Foppa skulle spela i något annat svenskt lag än Modo, men varför skulle det vara helt omöjligt att han ville testa foten i ett par matcher i division-1 eller att han har tänkt investera i en evenemangsarena och vill ha upp löven i allsvenskan?

  Men ni börjar väl bli journalister istället för supportrar… Hybris?

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 15:28
  Permalänk

  Svar till Big Mack (2010-12-07 13:00)
  Först och främst kanske vi ska förtydliga en sak, Big Mack. Vi bloggar lika lite för VK som alla andra här på bloggportalen, vilket gör att ingen kan bestämma om vi får blogga mer eller ej. Sedan verkar du lida av det klassiska kommenterarproblemet. Man skriver bara när man har något negativt att säga. Två av tre kommentarer är negativa här, men 73 tummar upp säger något annat, vilket är synd eftersom det givetvis är kul om någon de facto säger att de tycker något är bra/roligt eller dyl…fortsätter ovan

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 15:29
  Permalänk

  Svar till Big Mack (2010-12-07 13:00)
  Fortsättning från nedan…Vi kräver inte eller kanske inte ens vill att alla ska tycka som oss, men är det svårt att ha lite ”glimten i ögat”? Om det är OK enligt dig för Foppa att ha glimten i ögat, så borde det väl vara ok för oss också…eller?

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 16:12
  Permalänk

  Foppa brukar vara en kille som håller vad han lovar. Har Jens Hellgren varit i kontakt med Peter Forsberg? Vore ett lyft för laget. 😉

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 16:38
  Permalänk

  Alltså, ni som inte kan se lite ironi i detta inlägg är bara pinsamma. Man måste förstå att bloggarna, liksom Foppa har lite glimten i ögat över detta inlägg!

  Jag tycker i alla fall att det var ett roligt blogginlägg och ni som tycker bloggarna är så dåliga kan väl bara ge f*n i att läsa och framförallt inte komma med era sarkastiska kommentarer som ”Grattis, ännu ett pinsamt inlägg!” .

  Jag tycker ni gör ett bra jobb och hoppas att ni fortsätter leverera sköna inlägg!

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 18:06
  Permalänk

  Svar till ner på botten igen (2010-12-07 13:26)
  Förstår hur du tänker och vad du menar, ner på botten.

  Att man balanserar på en skör tråd med den här typen av inlägg kan jag köpa absolut, men att använda ord som katastrof eller att vi enbart är pinsamma är att ta det ett eller ett par skär för långt.

  Jag skulle i likhet med dig stå med öppna armar, om nu Foppa mot förmodan skulle tycka att några matcher i den vackra gröna tröjan. Tyvärr tror jag inte chanserna är alltför stora även om jag gillar dina argument.

  Nej då, ingen risk för sig hybris eller att vi gått och blivit journalister.

  Tack oavsett för dina synpunkter!!

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 18:10
  Permalänk

  Svar till Peter Fjällstedt (2010-12-07 16:12)
  Härligt, Peter Fjällstedt.

  Du ser det här på exakt samma sätt som oss, men kan vi verkligen inte lita på Foppa längre..? Nog borde han gå in i första va? Men visst tusan måste Jensa kolla först! Vi får väl se vad som händer. Som sagt jag hoppas ju främst på en back..

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 18:13
  Permalänk

  Svar till Ludwig (2010-12-07 16:38)
  Tack Ludwig! Kul att det är några som iaf uppskattar humor och ironi, trots att vi numera lirar Div 1 och är mitt uppe i en halvt helt galen säsong innan vi spikat truppen inför Allettan.

  Vi kommer köra vidare!

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 18:13
  Permalänk

  Svar till Ludwig (2010-12-07 16:38)
  Tack Ludwig! Kul att det är några som iaf uppskattar humor och ironi, trots att vi numera lirar Div 1 och är mitt uppe i en halvt helt galen säsong innan vi spikat truppen inför Allettan.

  Vi kommer köra vidare!

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 18:21
  Permalänk

  Haha, den gamla klassikern. Hur kan någon orka bli upprörd av detta haha.

  Det är kul, bra gjort att plocka fram filmen igen.

  Ps, är det MODOröv eller MODOräv?

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 20:45
  Permalänk

  Svar till Daniel (2010-12-07 18:21)
  Ja, du Daniel. Kul att även du uppskattar upplägget och det är som jag sa till Fredrik i det tidigare inlägget ”Playmakern” att vi kunde liksom inte missa öppet mål med denna i kombination med Lövens jakt på center och Foppas comeback.

  Ps. Tror alldeles säkert att det är Modoröv, även om Modoräv kan bli ett nytt uttryck i och med nya arena namnet Fjällräven Arena. ; )

  Svar
 • 8 december, 2010 kl. 22:14
  Permalänk

  Björklöven berör! Ingen kan säga annat. Med tanke på fyllor, sexorgier, våldtäktsanmälningar och ekonomiska oegentligheter inom storklubbar så trodde jag först att någon gjort ett rejält klavertramp. Dock kunde jag ganska snabbt förstå ironin. Ni som skäller och bannar. På vilket sätt bygger det upp och hjälper löven? Nä, om alla kan försöka lyfta varandra och hjälpa till lite grann så slipper några få göra allt inom klubben , och klubben måste öppna upp sig för nya krafter.

  Svar
 • 10 december, 2010 kl. 21:22
  Permalänk

  Ni fick till det måste jag säga! Underbart inlägg! 😀

  Svar
 • 10 december, 2010 kl. 21:22
  Permalänk

  Ni fick till det måste jag säga! Underbart inlägg! 😀

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: