0 reaktioner till “Svaret

  • 25 januari, 2011 kl. 22:38
    Permalink

    Vad coolt att den också satt på en KOHO som jag skrev. Ang knoppen torde man få använda den. Men det finns ju annat man kan åka ut för. Tex oknäppt hjälm. Vad säger man då???

    Svar
  • 26 januari, 2011 kl. 10:39
    Permalink

    Svar till Matchspeakern (2011-01-25 22:38)
    Bör väl vara otillåten eller felaktig utrustning som exempelvis färgat visir eller för stor böj på bladet. Hakremmen förresten, visste ni att den ska spännas på passa att maximalt ett finger får plats mellan hakrem och haka. Hur ofta efterlevs den regeln? : )

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: