Surt..

..sa räven om rönnbären!! Även om jag inte sett hela matchen på s24.se kan jag säga att resuultatet inte fullt ut speglar matchen. Första såg jag, av olika anledningar, inget av och därför konstaterar jag utifrån statistik att 1-0 i masfavör var missvisande och att knätofsarna kom undan med blotta förskräckelsen.

I andra är det faktiskt det orange-gula gänget som långa stunder för spelet utan att skapa det riktigt heta chanserna. De riktiga chanserna kan de sedan tyvärr inte förvalta. När sedan kapten Prästberg i slutet direkt på tekning prickskjuter 2:an känns det sympomatiskt och djäkligt bittert. Löven hade haft tre PP och det mest av spelet hade varit i Leksands försvarszon. Leksand och deras avdankade stjärnor behöver inte nåt utrymme för att skapa. Om Jesse satt straffen vid 0-1 och nåt av de numerära överlägena nyttjats hade säkerligen matchen kunnat få en annan utgång.

Den tredje blir rätt avslagen då luften mer eller mindre gått ur våra krigare. Prästbergs andra kasse i början av sistarundan är bara sååå typiskt. Stars stolpträff studsar direkt till pensionären som vid den bortre haltar till och rakar in trissan i den tomma kassen. En radda Lövenutvisningar och till sist nätar Rhodin till 4-0, när nu båda lagen till sist skjutit hart när 30 skott var kan vi väl enas om att vi är rätt uddlösa?

Resultatet speglar absolut inte matchen, däremot speglar det nog tabellplaceringen till minst 100%. Den här säsongen har skadebekymmer och otur grinat vårt grön-gulagäng i ansiktet mest hela tiden. Resultatet till trots, om någon sagt att vi skulle föra spelet i Ejendahl långa stunder och efter två perioder skjutit dubbelt så mycket mot kassen som som Leksand hade jag förmodligen himlat med ögonen och sagt: Troligt!! Men samtidigt spelar det ingen som helst roll hur spelet ser ut när det är målen som räknas.

Men det var inte i kväll vi borde ha vunnit, nu applåderar vi i stället en bra bortamatch och tar nya tag inför helgen! Matchfakta

0 thoughts on “Surt..

 • 18 november, 2009 kl. 08:38
  Permalänk

  Vore konstigt om Löven inte förde spelet med tanke på att leksand spelade med 10 man födda på 90 talet.
  Dåligt att inte göra mål men vi är väl inte bättre än så.

  Svar
 • 18 november, 2009 kl. 20:21
  Permalänk

  Jag skall nästan citera mr W. från Hockeykvälls tv… det handlar om att spela med attityd, alla vakna timmar skall hjärnan arbeta med hockey, måste ha hockey attityd när de sover och drömmer. Rätt attityd till spelet 24 timmar om dygnet fram till match… det går då… se så! Jag rekommenderar att Tränare K, Chef A m.m.m.m.fl. slår upp attityd på Wikipedia..

  Svar
 • 18 november, 2009 kl. 22:36
  Permalänk

  Svar till Anders (2009-11-18 08:38)
  Vore väl snarare konstigt ifall Löven för spelet i Ejendahl med tanke på historian lagen emellan och dagens tabelläge? Har inte så ba koll på Leksand, men Ollas var väl borta.. vilka andra av de tongivande??

  Men visst behöver vi fler eller egentligen någon som kan sätta trissan. Schultz gör ju poäng och hänger ofta några baljor.. men inte är han en Prästberg direkt. Rätt imponernad att se Stars kapten. Rätt plats vid rätt tillfälle respektive upp i nättaket direkt på tek.

  Svar
 • 18 november, 2009 kl. 22:43
  Permalänk

  Svar till p0 (2009-11-18 20:21)
  Visst borde attityden förbättras, inte minst från coach Kari. Samtidigt är det som att det är ödet som bestämt att säsongen 09/10 inte ska vara grön-gul. Skador och åter skador, många matcher har vi fört spelet men motståndarna har målat. Sånt sätter sig på psyket till slut..

  Finns några matcher när de verkar ha varit på nåt helt annat ställe när matchen börjar och pucken släpps. Sånt är givetvis helt oacceptabelt och ska bara inte tolereras. Lirare som underpresterar ska bänkas oavsett namn på tröjan och storlek på lönechecken. Här ska Kari ha kritik, tycker att han varit väl mjuk.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: