”Supportrar alltid först!”

Som ni säkert redan känner till så har supporterklubbarna till såväl SHL- som de HockeyAllsvenska klubbarna tillsammans författat ett öppet brev där man bla. listar fem punkter för ett bättre Hockeysverige och som skickats till svensk hockeys makthavare. Om inte, läs brevet HÄR.

Nu har HockeyAllsvenskan svarat på det öppna brevet och skriver följande på sin hemsida:

”Publiken och supportrarna kommer alltid först för HockeyAllsvenskan.

Vi vill stå för en underhållande hockey på isen och med publikfester på läktaren. Från HockeyAllsvenskans sida står vi för öppenhet och tillgänglighet och gläds och stöder de organiserade supportrarnas initiativ till samtal om svensk hockeys utveckling inte minst inom publikområdet. Utan publiken är vi ingenting.

Vi värnar om den svenska modellen som precis som HockeyAllsvenskan står för öppenhet. Det är ingen hemlighet att vi under flera år drivit frågan om en större rörlighet mellan ligorna.

Under de senaste veckorna har samtalsklimatet förbättrats med SHL där vi pratat brett om samarbete inom flera olika områden. Samtal är redan påbörjade om exempelvis domarutveckling, säkerhetsarbete, sportsliga frågor, IT-lösningar och inte minst att flytta till gemensamma lokaler. Där ser vi också att det är viktigt att även SDHL inkluderas i samtalen.

– Vår hand till publiken har alltid varit utsträckt och öppen. Vi tar gärna samtalet vidare tillsammans med supportrarna, säger Stephan Guiance, VD på HockeyAllsvenskan.”

* * *

Spelar gör du givetvis med vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: