Supporterspelaren skramlar mot Luleå

Utöver den pågående auktionen på tavlan med vår assisterande kapten #33 Jonsson finns det vid träningsmatchen mot Luleå i morgon möjlighet att ge ytterligare bidrag direkt till Supporterspelaren 17/18.

I skrivande stund har 706 st. gröngula Lövensupportrar tillsammans skramlat i hop finfina 280 950 kr, även om det fattas en del till målet som sattes till hela 500 000 kr.

Vid mötet mot Luleå HF kommer det nu finnas fyra insamlingsbössor på plats i T3 Center där vi kommer att ha den ena vid vårt bord utanför souvenirshopen. Där kommer vi sitta före matchen och i de båda pauserna..

Hjälp oss gärna att sprida ordet om insamlingen och att bössorna kommer finnas på plats i T3 Center vid matchen mot Luleå, sedan kan vi väl alla se till att boosta insamlingen än lite mer.

I fjol ligans bästa fans, då borde det vara så många fler än 706 st. supportrar som bidrar till det rejäla skägget med den goda plösföringen. Inte sant?

– För evigt, för alltid! –

2 thoughts on “Supporterspelaren skramlar mot Luleå

 • 23 augusti, 2017 kl. 21:46
  Permalänk

  Tips: Skriv ut en affisch på var man kan swisha och erbjud även denna tjänst, tror många är kontantlösa..

  Svar
  • 23 augusti, 2017 kl. 22:16
   Permalänk

   Ingen dum tanke Filip, men vet redan att ansvariga för insamlingen fixat med affischer där bl.a. swish framgår inför matchen i morgon.. Nu vill vi även se ett bra resultat på isen, inte sant?

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: