Supporterspelaren 17/18

I går lanserades det gröngula initiativet Supporterspelaren 2017/18 som verkligen rivstartat med ca 50 000 kr redan insamlat sedan insamlingen startade.

HÄR hittar du kampanjen där såväl fans som företag kan sponsra supporterspelaren.

Budskapet eller uppmaningen dock rätt tydlig:

Supporterspelaren 2017/18. Tillsammans spetsar vi Fagervalls armé.

Dessutom skrivs bl.a. följande på sidan:

Välkommen med ditt bidrag till Supporterspelaren 2017/18! Detta projekt går ut på att samla ihop en så stor summa som möjligt, som är helt öronmärkt för en riktig spetsvävning till Löven – ett rejält skägg med god plösföring.

Var med och visa att vi är Hockeyallsvenskans bästa fans, och bidrar du med minst en femhundring får du vårens och sommarens hetaste t-shirt!

Sedan vill bloggen poängtera att du bör bidra och använda SWISH så hamnar ditt bidrag direkt på Björklövens konto, helt utan avgifter. Även om du givetvis kan bidra och ge ditt bidrag med kort eller SMS.

Sedan har redan nu även företag uppmärksammat detta där rockfestivalen U Rock med bl.a. Mustasch och Saxon i sitt startfält meddelat följande erbjudande:

Om du köper biljett till rockfestivalen U Rock torsdag 1 juni 2017 och anger kampanjkoden ”björklöven” när du köper en Standardbiljett så ger vi 150 kr rakt av till insamlingen. Köper du en Premiumbiljett ger vi 300 kr rakt av.

Biljetter och mer info finns på urock.se. Saxon, Graveyard och Mustasch är klara, plus tydligen ett till bra band som lär släppas snart. Detta kommer gälla till 1 maj då bolaget bakom U Rock också kommer göra inbetalningen till supporterspelaren.

* * *

Ett otroligt och bra initiativ, nu hjälps vi alla gröngula åt att göra insamlingen Supporterspelaren 2017/18 till nåt alldeles extra.

Bloggen ställer sig helt bakom insamlingen och vi lovar göra vårt för bidra till den, vi väljer för övrigt att lansera den på följande vis:

Supporterspelaren 2017/18. Tillsammans spetsar vi Fagervalls armé, helst ett rejält skägg med god plösföring!

Bloggen kommer framöver uppdatera kring insamlingen och även försöka hitta sätt att kunna bidra till den. – För evigt, för alltid! –

6 thoughts on “Supporterspelaren 17/18

 • 16 mars, 2017 kl. 21:06
  Permalänk

  Bra ?
  Hoppas på auktioner på gamla löven saker ?

  Svar
  • 16 mars, 2017 kl. 21:24
   Permalänk

   Helt klart ett bra initiativ Löv, vi kan dock inte utlova auktioner på g:a lövenprylar men hoppas ändå kunna bidra till insamlingen..

   Svar
  • 16 mars, 2017 kl. 21:29
   Permalänk

   Insamlingen ska inte tillgodoföras bloggen även om det helt klart är ett bra initiativ Löven104, och även om vi inte kan utlova auktioner på g:a lövenprylar (som vi körde på senaste insamlingen) hoppas vi ändå kunna bidra till insamlingen.. Iaf på vårt sätt.

   Svar
 • 17 mars, 2017 kl. 07:40
  Permalänk

  Bara att ni nämner och statusuppdaterar den är ju ett bra bidrag. Grymt!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: