Supporterliraren klar!

Haha, när vi väl tömde myntfacket så blev det klart. ; ) Välkommen får vi väl till slut säga till Alexanders Macijevski. Skönt att insamlingen supporterspelaren ledde till en värvning. Några har ju syrligt sagt att den där skitsumman inte kommer att kunna locka någon, men tji fick ni. Detta visar också att jens Hellgren fortsätter att bygga laget utan att riskera ekonomin och det känns riktigt tryggt. Vi får väl anta att Alexanders är målskytten och att vi då får invänta centern, men sen vill bloggen givetvis ha ett par backar.

+++

Exlövet Nils Andersson, numera Växjö, blev ikväll uttagen i den sk. "bruttotruppen" till junior-VM, dvs en trupp på 30 spelare som succesivt kommer att banntas inför JVM som spelas i mellandagarna. Grattis Nils.

0 thoughts on “Supporterliraren klar!

 • 2 december, 2010 kl. 23:35
  Permalänk

  Jag känner mig lite träffad när du säger ”tji fick ni”. För inte f*n får man nån klassspelare i 3 månader för 50 000 kr. Men nu är det ju så att insamlingen har bidragit till denna värvning och inte helt och hållet finansierat den. Men skönt att ha bidragit, frågan är om insamlingen var helt avgörande? Det får vi väl aldrig veta. Men hursomhelst så är det en sexig värvning och jävlar vad vi supportrar ska klappa oss på bröstet när han avgör i kvalserien i vår 😉

  Svar
 • 2 december, 2010 kl. 23:45
  Permalänk

  Svar till peken (2010-12-02 23:35)
  Jag håller med peken, nog är det mer deg än supportrarnas som finansierar Macijevski alltid. Men inget förtar insamlingen på nåt sätt ändå. Men jag tycker trots allt att resultatet var lite för klent, inte i letten utan pengarna som insamlingen gav. Men nog är det klart att vi alla som bidragit ska slå oss för bröstet i vår.

  Men vem blir centern?

  Svar
 • 2 december, 2010 kl. 23:46
  Permalänk

  Svar till peken (2010-12-02 23:35)
  Nä, nog insåg man ganska tidigt att det bara skulle bli ett bidrag, men utan det hade vi inte kunnat ta hit Macijevski redan nu, någon som Jens verkligen velat, så supporterspelaren har verkligen spelat roll. Respekt till alla som samlat och bidragit med pengar!

  Svar
 • 3 december, 2010 kl. 21:33
  Permalänk

  jag tycker det är lite tji fick ni på bloggarna som skrev att han nog aldrig var nära :p

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: