Supporterliraren 19/20

I förra veckan äntligen offentligt att Per Kenttä är Björklövens nya sportchef för de kommande tre åren. I går presenterades Andreasson som första nyförvärv. Efter träffen på Idun även klart att insamlingen till en supporterlirare återigen tas upp.

Det är precis som de senaste två gångerna Viktor Sandell som nämns som initiativtagare.

Sandell säger bl.a. följande till hemsidan (länk). – Jag har pratat med Per Kenttä och vi har kommit fram till att vi ska köra insamlingen till den 31:a Juli. Får vi ihop tillräckligt med pengar så värvar Per Kenttä en spelare. Skulle vi få in pengarna ännu tidigare kan spelaren bli klar tidigare än det också. Jag har fullt förtroende för Per, han har gjort det så himla bra tidigare.

Målet är satt till 500 000 kr och man tar helt enkelt vid där insamlingen var under föregående säsong, viss reservation att vissa donatorer väljer att ta tillbaka sina skänkta pengar.

I skrivande stund är 240 200 kr insamlade enligt hemsidan (länk)

*

Jämfört med tidigare insamlingar hoppas iaf bloggen på en betydligt mer offensiv insamling där man genom olika aktiviteter, tävlingar etc. skapar ännu mer intresse för insamlingen som sådan och även synliggör Supporterliraren 19/20 på ett helt annat sätt än tidigare. Genom lotterier eller tävlingar etc. bland de som skänker pengar dessutom ytterligare incitament till varför man ska bidra.

Att enbart starta upp en insamling eller sida och säga till vilket nummer man ska swisha eller till vilket konto pengarna ska sättas in kräver ingen direkt större insats tycker bloggen. Men visst, ett bra initiativ från Sandell även om bloggen alltså hoppas att insamlingen genom olika aktiviteter kan lyfta än mer under 2019 och bli ännu mer intressant på så sätt.

På detta tema får vi möjligen se hur bloggen Löven4Ever om möjligt kan komma att bidra framöver, vi filurar kring en del olika idéer. Även bloggen vill så klart ge sportchef Per Kenttä bästa möjliga tillskott till en supporterlirare.

*

Kommentarer, tankar eller reflektioner kring Supporterliraren 19/20..?Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Sedan hoppas vi att du tar chansen i veckans omröstning gällande ev. hemvändare till kommande säsong. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

*

Glöm inte heller vår silly-tävling (länk) där du kan tävla om biljetter till Bo Kaspers Orkester.

Återigen, stort tack till Brännbollsyran!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

9 thoughts on “Supporterliraren 19/20

 • 16 april, 2019 kl. 07:26
  Permalänk

  Håller med det ni skriver, nåt extra måste till. Tror inte att insamlingen når upp till 500 000 annars. Drygt 260 000 kr på 3,5 månad är svårt.

  Svar
 • 16 april, 2019 kl. 10:15
  Permalänk

  För två år sedan kunde man ju köpa en t-shirt, jag betalar lätt ett redigt överpris för en t-shirt istället för att swisha samma belopp. Blir alltid bra diskussioner på jobbet med en löventröja. Allt med Lechtaler på betingar ju ett högt värde här på västkusten!

  Svar
  • 16 april, 2019 kl. 16:57
   Permalänk

   Håller med P2, särskilt då för er Söderlövare väcker ex.vis en tischa lite intresse och nyfikenhet.. Förstår att det leder till lite diskussioner och så..

   Svar
 • 16 april, 2019 kl. 13:53
  Permalänk

  Harju och johan Forsberg släpps från Luleå, sistnämnde vore en rolig värvning tillbaka till löven!

  Svar
 • 16 april, 2019 kl. 15:30
  Permalänk

  Harju ochJohan Forsberg släpps av Luleå, sistnämnde vore trevligt att få tillbaka!

  Svar
  • 16 april, 2019 kl. 16:58
   Permalänk

   Vi lär få se Boman, men spontant känns ingen av dessa som en typisk ”Kenttä-värvning”..

   Svar
 • 16 april, 2019 kl. 15:51
  Permalänk

  Jodå det kommer hända grejer så det kommer inom kort. Sen heter kampanjen supporterspelaren också ?

  Svar
  • 16 april, 2019 kl. 17:00
   Permalänk

   Det låter bra och intressant Viktor, kul att det är en insamling den här säsongen också.. helt klart heter den -spelaren och inte liraren. Det gick nog lite för fort i morse.. 🙂 Jag får helt enkelt bättra mig till nästa gång jag skriver om insamlingen..

   Svar
 • 16 april, 2019 kl. 16:57
  Permalänk

  Vi ska absolut inte värva Forsberg. Kommer knappast att ske när Kenttä bestämmer. Vi vill ha spelare som är påväg uppåt i karriären. Det är slut med avdankade SHL-rejects.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: