Superfyran återförenas i fel klubb?

Skånskan.se uppger att Patrik Nevalainen är muntligt överens med Malmö Redhawks, något som tillbakavisas att en insatt källa. Dock vet vi ju att intresset är markant från Malmös sida och att risken en övergång är överhängande. En hemsk tanke slog mig plötsligt, som skulle kunna krossa alla drömmar om superfyrans återtåg i Löven, och det är ju att Patte lockar över Daniel Rahimi, som också huserar i Skåne. 
Nästa hemska steg skulle kunna vara de lockar dit Alexander Hellström och sedan Alexander Sundström till säsongen 2011/12. Allt givetvis rent hypotetiskt och näst intill osannoligt, för vem vet hur Malmö ser på de tre övriga, men bara tanken skrämmer ju. Tänk om superfyran skulle återförenas i fel klubb? Hemska tanke.  
   

 

 

0 thoughts on “Superfyran återförenas i fel klubb?

  • 19 april, 2010 kl. 21:42
    Permalänk

    Jag håller inte med om att det är en superfyra direkt! (möjligen,möjligen i våran taskiga sits där vi lär få ta spelare från Div1)

    Hellström och Sundström tar jag gärna hem direkt,men övriga 2 lär jag fundera och överväga ikring innan jag värvar om jag vore sportis i Löven.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: