Sundström:-Det var jätteroligt och att få se alla lövare!

Tror kanppast han hade räknat med en återkomst i Björklöven när säsongen inleddes, men Fagervall villa ha in en spelare med rätt karaktär och det har verkligen Alexander Sundström som ju fick göra comeback i ett derby mot självaste Modo och som han gjorde det.

Han belönades också med Minigitarren (Läs mer om den HÄR) och sa följande till C More efter kvällens sköna seger mot Modo och om detta var frukten av en Sundströmeffekt. – Jag tror väl inte var min förtjänst, men hoppas väl att man bidrar med någonting i alla fall. Jag tycker vi hade väldigt bra energi idag och kul att se allihopa. Alla är med och bidrar med energi och hårt jobb. Sen sista 5-10 minuterna så går vi ner oss lite grann och gör det väl lite spännande, lite onödigt, men annars tycker jag vi gör 50 starka minuter.

Hur var det att spela forward igen, då du spelat back i Danmark? – Det var lite ovant, det blir lite annat rörelseschema och ett annat flöde på hur man jobbar, så lite ovant.

Vad har du snappat upp om Björklöven utifrån, du sa ju att du sett matcherna. Vad ser du i detaljerna, vart är ni? – Man har jobbat mycket på att stabilisera så man har en stabil grund att stå på och hålla det väldigt enkelt, ett vanligt hockeyns ABC. Har man sen rätt energinivåer och alla detaljer som powerplay, boxplay och målvaktsspel som man måste få ihop, men börjar med hockeyns ABC och göra rätt saker.

Joakim Fagervall berömmer din karaktär, att du kommer in och hjälper det här laget. Känner du att det är en känslig grupp eller en grupp som har besvär (Mike Helber)? – Egentligen inte, för jag tycket att det är enväldigt bra energi, alla är påkopplade och närvarande, så egentligen tycker jag inte att man kan se det.

En häftig man att börja med? – Ja,det var jätteroligt och att få se alla lövare!

Era kommentarer om Alexander Sundströms comeback? Skriv en kommentar..

One thought on “Sundström:-Det var jätteroligt och att få se alla lövare!

 • 18 februari, 2017 kl. 03:15
  Permalänk

  The golden Child :-)) Du e så välkommen .
  Ser det ut som det gjorde i dag dom 50 min man va påkopplade så kan det nog bli Modo som
  Kvalar för o behålla sin plats .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: