Strafftorsk mot MODO

Björklöven kunde trots brandlarm etc. i T3 Center återigen nästan besegra ett lag från SHL, denna gång var det MODO som till sist vann med 4-3 (straffar) efter gröngula mål av i tur och ordning #74 Öhman, #19 Quist och #12 LEJ inför 2345 i T3 Center.

Det blev en lång match beroende på en bengal och ett intensivt brandlarm, till sist alltså 3-4 efter (2-0,1-0,0-3,0-1)

I den första perioden var det inledningsvis MODO som genom ett par PP, snabbt fick ett visst övertag men eftersom de inte fick utdelning stod det för ett tag och vägde. Efter en utvisning på z i MODO nyttjade till sist kapten #74 Öhman (?) läget och rakade in trissan efter en tilltrasslad situation framför å i MODO´s kasse. Stefan assisterades för övrigt av Gustav Grundström och Tommy Wargh. P.g.a. av en MODO-bengal en för tidig och rätt ofrivillig lång första paus.

Efter den och alltså i slutet av den långa första ännu ett gröngult mål från #19 Quists klubba då han assisterades av Stefan Andersson och satte gummit i bortre gaveln. Även om man spolade isen kändes som att Löven genom ledningen och inte direkt genom spelet satt lite i förarsätet. Perioden igenom spelade vi rätt bra och övertaget som MODO hade i första jämnades ut.

I den tredje perioden kändes det som om vi blev bekväma eller i vart fall inte betalade priset fullt ut. Time out från coach TJ med knappt 7 min kvar gav inget men sände ändå rätt signaler. Då hade visserligen MODO genom Öberg och Bill reducerat till 2-3. Men det visade att matchen eller slaget inte var förlorat. Dessvärre hann ändå Byron Ritchie med att kvittera innan hesa fredrik ljöd. Till sist alltså 3-3 vid full tid och 60 min.

Denna kväll ingen sudden death och efter straffarna till sist 3-4 efter avgörande från lövenbekantingen #44 Carl Grundström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: