Strafförlust (3-4) mot IK Oskarshamn

Laget kunde tyvärr inte rida vidare på vågen efter segern senast mot BIK Karlskoga i kvällens stora hockeyfest i T3 Center (publiksiffra
4 912), utan vi inkasserade en ny förlust då vi alltså föll mot gästande IK Oskarshamn efter straffar.

Johan Löf / AXELLÖF

Coachduon Jonsson och Åkerblom har alltjämt en del att fundera på. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Megazone

Tyvärr kunde vi alltså inte vidare på vågen och faktiskt börja få det till en liten vana, för efter segern mot BIK Karlskoga i förrgår hade vi behövt ännu en mot IK Oskarshamn i kväll. I det läget som vi är räcker det inte längre med enstaka segrar, nu gäller det att få några på raken för att vi ska blanda oss i på allvar. Nu har vi visserligen både Vita Hästen och Mora IK kvar att möta men strafförlusten i kväll inte alls bra och till slut kändes den lite onödig.

Bloggen återkommer så klart med eftersnack, high lights och presskonferensen under kvällen. I morgon bitti lite reflektioner som vi alltid brukar bjuda på efter matcherna. Men HÄR hittar du så länge allt om matchen och HÄR kvällens alla resultat från HockeyAllsvenskan.

Vad har du själv för tankar efter matchen och vilka skulle du plocka som matchens Löv om du hade möjlighet? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

Megazone

2 thoughts on “Strafförlust (3-4) mot IK Oskarshamn

 • 6 februari, 2016 kl. 21:32
  Permalänk

  Så jävla knäckt. Lucas å lyth borde fan gå och fundera på vad dom håller på med. Varför ta en chanstackling med 3 min kvar. Och lyth skulle tagit en 2a när Andersson blev fälld. Nää nu är man helt jävla sänkt.

  Svar
 • 6 februari, 2016 kl. 21:39
  Permalänk

  Lucas utvisning förjävla onödig!!!!
  Men vi är med ändå,men ack så fint det hade suttit med tre poäng

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: