Storleken?

Många säger att den inte har någon beydelse, men nog hade jag gärna sett i alla fall en back och ett par forwards som vägt in på tresiffrigt. Nu vet ju inte jag hur Jensa tänker men här ger jag några rätt tunga exempel på spelare som jag värvat till mitt lag, Charlestown Chiefs, i Livehockey.

Livehockey är inte på nåt sätt verkligt och jag påstår inte på nåt sätt att det speglar hur ishockey egentligen fungerar, men det är oavsett ett on-line spel som är rätt kul och rätt underhållande. Och med tanke på hur det såg ut igår i Arena Polarica så kanskdet hade smakat med en bjässe i buren, ett par as som håller rent vid egen kasse och en hel muskler och attityd som kan bryta in på den offensiva kassen. Nåja, här bjuder jag på några av de bjässar jag värvat till mitt kära Chiefs.

Målvakt

Milorad Hegediš, 28 år och 199 cm respektive 114 kilogram.

Backar

Billy Wikner, 24 år och 198 cm / 113 kg

Euginio Baggio, 19 år och 198 cm / 103 kg

Bernt Helbich, 28 år och 195 cm / 108 kg

Forwards

Franek Tyborski 23 år och 199 cm / 114 kg

Rikard Fjällståhl 21 år och 199 cm / 111 kg

Linus Melander 19 år och 199 cm / 107 kg

Bennet Shipman 28 år och 198 cm / 109 kg

Wiktor Remstam 29 år och 197 cm / 112 kg

+ + +

Inte på nåt sätt för att jag har belägg, men när matcherna går smäller det lite extra i datorn när Wikner och Helbich försvarar och på samma sätt vill jag verkligen inte vara back med puck när  Fjällståhl, Remstam eller Tyborski jagar på som värst i den offensiva zonen.

Vad tycker du och vad har din fru/sambo/tjej sagt eller vad säger du för den delen  till din man/sambo/kille.. har storleken egentligen någon betydelse? Fast visst saknar man ibland de där jättarna där bak framför Wälitalo/Wållberg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: