Stökigast i Allsvenskan??

I Elitserien är det följande tio busar som listats;

Ward, Ledin, Jämtin, Goren, Granström, Pihl, Kåberg, Marttinen, Blomdahl och slutligen Ölvestad. Nog borde det väl finnas några busar i vår serie också??

Av de som utmärkte sig förra säsongen och som fortfarande lirar i samma liga har väl i alla fall Ribbenstrand i VIK (129 min), Tähtisalo i Oskarshamn (112 min), Helmersson i VIK (108 min), Jonassén i Leksand (106 min) Österberg i AIK (103 min), Lindh i VIK (96 min) samt Romö-bröderna i Sundsvall möjlighet att aspirera på en plats på en sådan lista.

Verkar i alla fall som att inte VIK lirar för fair play-priset den här säsongen, man brukar ju säga att snälla pojkar aldrig får kyssa vackra flickor. Å andra sidan vinns inga matcher i utvisningsbåset heller. Men då kansle Ribbenstrand, Helmersson och Lindh får trevligt sällskap och en mysig stund där ändå??

Vilka tycker du är allsvenskans värsta busar?? Ge mig tre namn…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: