”Stödet har varit enormt!”

Under säsongen alltså ännu ett ökat publiksnitt hemma i A3 Arena till numer 3 902 vilket gett gröngula Björklöven, efter bl.a. AIK, Djurgården, Hammarby och Marklunds AIF från Norra länsdelen en 33:e plats i publikligan gällande publiksporter med över 1 000 åskådare per match.

#33 Marcus Jonsson jublar över Lövens publiksnitt. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

I fjol alltså 3 802 i snitt och genom säsongens 33:e plats är vårt gröngula Björklöven nu det 16:e bästa hockeylaget sett till publiksnittet i Sverige, för övrigt det tredje bästa i HA efter Leksand och AIK och ser vi till vilka hockeylag i SHL och Hockeyallsvenskan som lyckats bättre jämfört med i fjol är det bara sex lag (Frölunda, Färjestads BK, Djurgården, HV71, Luleå HF samt AIK) som lyckats bättre.

Här har klubben helt klart lyckats, sedan är inte ökat publiksnitt lika med ökad publikintäkt. Men helt klart bra att klubben äntligen jobbar bra så mycket bättre genom att erbjuda familjepaket etc. i sitt syfte att locka nya åskådare till A3.

Det är för övrigt SVT Sport som sammanställer listan varje år, klicka på bilden nedan för hela listan:

Kommentarer eller tankar kring ovanstående? Fältet som vanligt rätt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

* * *

Sedan kommer vi så klart framöver att fortsätta puscha för vår senaste tävling gällande två biljetter U Rock i augusti när du ska tippa på fem spelare som Björklöven kommer kontraktera t.o.m. maj månad, spelstopp att lämna sitt bidrag (läs kommentar) blir valborgsmässoafton måndag den 30:e april kl. 18:00.

Vid lika antal korrekta spelare av er läsare under hela tävlingsperioden (t.o.m. 31 maj 2018) som alltså tippat på kontrakterade lirare som spelar i gröngult kommande säsong, kommer dag och tid för lämnad kommentar att bli avgörande. Klicka på bilden nedan för all info kring tävlingen, så här skrev U Rock i en kommentar till bloggen:

”U Rock. Umeås stora rockfestival i Hedlundadungen Fredag 17 augusti. Headline ett återförenat Helloween.”

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på sport i alla dess former? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds för just ditt lag eller dina favoriter.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda kommande evenemang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: