Stöd Björklöven, köööp Bingolotter!

Orden är välbekanta. Förr ekade dom på gatorna i centrum och på senare år har det förgyllt atomosfären inne på MVG vid Coop City. Sedan i våras har det dock varit tyst. Pga. rådande pandemi har Mikael Holmberg, eller Bingo-Micke som han kallas i folkmun varit isolerad som många andra. Ett stort avbräck för Björklövens ungdomsverksamhet men också otroligt tråkigt för Micke själv som inte önskar annat än att sälja sina lotter.– Ett sätt att stödja Björklöven och ungdomsverksamheten är att beställa bingolotter via nätet. Detta vore bra om folk nappade på då jag inte kan sälja i MVG på grund pandemin, hälsar Bingo-Micke.

Nu hoppas vi kunna fortsätta hålla Mickes fantastiska försäljning igång, även om han måste vara hemma. Björklöven tjänar 15 kr per enkellott och 30 kr per dubbellott som går till Björklövens ungdomsverksamhet.

Tv-sändningen startar på söndag klockan 18:00 i Sjuan. Lycka till!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Stöd Björklöven, köööp Bingolotter!

  • 10 oktober, 2020 kl. 11:53
    Permalänk

    Ett mycket bra sätt då det är viktigt att även ungdomsverksamheten får in pengar o glädja mig som Bingolottoansvarig. Går även att prenumera på lotter o stödja verksamheten o få dom levererade hem i brevlådan.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: