"Stockholms Björklövensupporter"

Ett Söderlöv drar idag igång ett lotteri där pengarna går till Supporterspelare och vi på bloggen vill givetvis pusha för sådana här initiativ. Läs mer nedan:
 
"Stockholms Björklövensupporter ska snart utses! Idag drar tävlingen igång. En insättning på 200kr ger en lott och sätter du in 400kr blir du tilldelad två lotter. Två lotter är det högsta lottantalet du kan få, men det är såklart tillåtet att sätta in mer pengar. Lottdragningen sker hemma hos mig och jag får som domare får inte delta i tävlingen.

Jag kommer köpa en pokal med ett härligt tryck, "Stockholms Björklövensupporter 2010", som jag kommer lotta ut till en lycklig vinnare. Pokalen hämtar jag ut idag och förhoppningsvis kommer jag även hinna lägga ut en bild på den näst vackraste pokalen i Björklövens historia – bara SM-guldpokalen som är finare.

Pengarna sätts in på Plusgirokonto 503200-8 och ni skriver "Stockholm nick/ditt namn" i meddelandefältet.

 
Nu laddar vi upp inför löningen och håller hårt i våra bankdosor, för idag kan de ta er ett steg närmare pokalen. Kör hårt alla stockholmare!!!!
 
Vill du ha en djävulskt prestigefull pokal i ditt fullspäckade prisskåp och samtidigt bidra till supportersspelaren är det här tävlingen för dig."
 
 Bloggen kommer att följa lotteriet/insamlingen och rapportera fortlöpande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: