Stjärnan riskerar missa fredagens match

Björklövens backkris ser inte ut att bli bättre inför fredagens hemmamöte med Tingsryd. Det som igår lät som positiva besked kring SHL-ryktade backstjärnan Jacob Andersson låter idag något helt annat.

Tiden är knapp för Jacob Andersson. Arkivfoto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Björklövens backkris ser inte ut att bli bättre inför fredagens hemmamöte med Tingsryd. Det som igår lät som positiva besked kring SHL-ryktade backstjärnan Jacob Andersson låter idag något helt annat.

– Han ska röntgas under dagen eller morgondagen. Men han spelar inte på fredag som det känns i dag, säger tränaren Joakim Fagervall till vk.se och medger att man jobbar hårt för att få in en back. – Vi jobbar på det hela tiden. Det lossnar på det lite här och där nu så vi får se vad som händer, säger han. Dock är tiden knapp. Vid midnatt på fredag stänger transferfönstret och hinner man inte hitta något innan dess, jag då får man slutföra säsongen med den trupp man har. – Vi är fem backar i dag (på träningen) som är hela och fräscha. Det är klart vi behöver ta in en back så att vi blir sex i antalet, även om André från juniorlaget har gjort det bra. Men de har också viktiga matcher framför sig, fortsätter han.

Totalt becksvart är det dock inte. Simon Backman är tillbaka på is och ska inte vara allt för långt borta, men aktuell för spel redan på fredag mot Tingsryd låter inte troligt om man ska tolka Fagervall. – Det vet jag inte. Vi ska träna ett pass till. Vi ska inte skynda det där utan det viktigaste är att det blir läkt, säger Fagervall.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: