Stenqvist återvänder?

Efter att junior VM-truppen i kväll spikades med följden att den något oväntade uttagningen av Frölundas Filip Westerlund skickats hem uppstår frågan. Återvänder Jacob Stenqvist med omedelbar verkan till Björklöven?

Inför säsongen sades det löst att det rörde sig om ett säsongslån, då Frölunda inte hade för avsikt att ta hem Jacob, men då han själv inte tog en plats och att Frölundas Filip Westerlund något oväntat tog en plats, uppstod en situation man inte räknat med och Jacob kallades oväntat hem, just pga. av Westlund. Nu är Westlund åter i Frölunda och då torde det logiskt innebära att Jacob Stenqvist återvänder till Björklöven så som det var tänkt från början, eller? Frölunda hade inte för avsikt att kalla hem Stenqvist då man inte förutsåg att Westlund skulle ta en plats i den initiala JVM -truppen. Den spelare som skulle kunna konkurrera om en plats är tillika återkallade Fredrik Styrman som senast mot Rögle fick 11.51 i speltid vid 3-2 segern och kallades också hem till Frölunda före Stenqvist. Stenqvist i sig fick 8.42 när Frölunda slog Linköping med 2-0 på bortaplan, men bänkades i den tredje perioden trots spel i först backpar och viss tid i PP, men satt på läktaren nu mot Rögle. Ser vi honom åter mot Troja/Ljungby den 27:e? Vad tror ni? Har vi pondus att kräva ”vår” back åter?

4 thoughts on “Stenqvist återvänder?

 • 24 december, 2017 kl. 10:15
  Permalänk

  Jag hoppas att han kommer tillbaka. När han är bra så är han väldigt bra. 🙂

  Svar
 • 26 december, 2017 kl. 10:30
  Permalänk

  Tyst som i graven från löven. Förmodar att han blir kvar i götet.

  Svar
  • 26 december, 2017 kl. 11:56
   Permalänk

   Frölunda har beslutat sig för att vila den från JVM återvändande Filip Westerlund så Stenqvist blir tyvärr kvar. Nackdelen att vara beroende av andras spelare.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: