Stenlund-Ädelgran klar för Björklöven

Björklöven presenterade nyss Isak Stenlund Ädelgran som sin näste spelare via sin nya smått klassiska 14.00 presentation. Man säger följande i ett PM:

20248170698_2208c1742a_b

#14 Isak Stenlund Ädelgran är till slut klar för BJörklöven.. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Björklöven har idag skrivit kontrakt med den talangfulle forwarden Isak Stenlund-Ädelgran som återvänder till moderklubben från Skellefteå.

Isak Stenlund-Ädelgran har varit en stabil poängplockare på juniornivå och den senaste säongen i J20 SuperElit gjorde han 42 poäng på 42 matcher. Under säsongen fick han också chansen att debutera i SHL i 2 matcher med Skellefteå under oktober månad. Med sina nygamla lagkamrater Lukas Ekeståhl-Jonsson och Axel Ottosson har han dessutom en vinst i TV-pucken på meritlistan.

– Isak Stenlund-Ädelgran är en ung och talangfull spelare som vi ser stor potential hos. Det känns riktigt bra att ännu en ung spelare med rötterna i Umeå och Björklöven väljer att återvända.

Isak är en avig högerfattad spelare med bra storlek som det ska bli väldigt intressant att se nu när han är tillbaka i Björklövens organisation. Jag har stora förhoppningar på att han kan blomma ut ordentligt kommande säsong, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson.

***

Isak spelade i år 2 SHL matcher med Skellefteå och gjorde på 48 J20 matcher 20 mål och 27 assist. Bloggen hälsar Isak välkommen hem till Umeå och Björklöven igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: