Stenlund-Ädelgran klar för 17/18

Björklöven meddelade i dag på sin hemsida att man kommit överens med forwarden #29 Isak Stenlund-Ädelgran för kommande säsong.

Björklöven meddelar följande på sin hemsida:

Isak spelade 31 matcher med Björklöven i Hockeyallsvenskan och gjorde 6 poäng, dessutom var han utlånat till Sundsvall i Hockeyettan under slutdelen av säsongen. Där bidrog han med 10 poäng på 15 matcher i Sundsvall.

– Isak gjorde sin första säsong i Hockeyallsvenskan förra säsongen och vi ser en fin utvecklingspotential hos honom. Han är en stor forward med rightfattning som med sin avighet är ett hot i offensiv zon, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall.

* * *

Med Isak på kontrakt nu 15 forwards i truppen, där man fortfarande väntar på lite mer spets och möjligen i form av supporterspelaren.

Det känns som Fagervall den här säsongen bygger den där ”breda” truppen som f.d. sportchef Daniel Johansson pratade om i fjol men aldrig riktigt sjösatte.

Kommentarer, tankar.. fältet som vanligt fritt.

2 thoughts on “Stenlund-Ädelgran klar för 17/18

 • 15 juni, 2017 kl. 20:01
  Permalänk

  Brett är bra, spetsigt bättre, både och är bäst… 😉
  Hoppas Ädelosten utvecklas en hel del, och får chansen att spela. Annars lär det väl bli Sundsvall eller Teg för honom i vinter.

  Svar
 • 17 juni, 2017 kl. 18:38
  Permalänk

  Gillar det faktum att Fagervall inte verkar ha något behov av att göra rubriker under Sillyn. Också kaxigt att inte satsa på stora namn, men ändå satsa högt i tabellen. Verkar som att han har en ruggig tro på vad han kan få ut av det här laget. Tror att många av de yngre kommer att växa med större ansvar

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: