Steen lämnar och Hellström borta säsongen ut

Björklöven meddelande just via sin play-kanal ett par nyheter av det bistrare slaget.

Sista bilden på Oskar Steen som Björklöv. Foto: Lövenbloggaren

Boston kallar hem Oskar Steen med omedelbar verkan och det innebär att han lämnar snabbare än de uppgifter vi tidigare hade om att han skulle hinna spela söndagens match mot Väsby. Så blir det alltså inte. Vi fick en känsla när vi pratade med honom igår att han visste mer än ha kunde berätta. Tråkigt, men oerhört stort att få ha en sån kvalitativ spelare i klubben, även om det bara blev ett kort tag. Tack Oskar för allt!

Den andra nyheten är att Alexander Hellströms skada, som han ådrog sig i bortamötet med Väsby, visade sig så allvarlig att han missar resten av säsongen. Acke ha slitit av en sena i bicepsmuskeln som måste opereras och en rehab väntar på 4-6 månader.

När det gäller Carl Grundström och Connor Ingram ska det ännu inte vara aktuellt för ett återkallande.

I det korta loppet är det inte aktuellt för nyförvärv, men klubben har ju varit medveten att spelare kan lämna så man är samtidigt redo så länge det är ekonomiskt försvarbart. Kenttä har som alltid scannern ute.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

2 thoughts on “Steen lämnar och Hellström borta säsongen ut

 • 26 november, 2020 kl. 12:39
  Permalänk

  Hellström ska tydligen skadat sig i första perioden men bitit ihop pga 6 backar och ändå gör han ett mål också! Säger det mesta om Acke’s lövenhjärta om det blev hans sista match i löven så äre ba tacka och bocka för allt han gjort sen div1 till nu

  Svar
  • 26 november, 2020 kl. 20:36
   Permalänk

   Håller med, det är stort! En profil.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: