Steen förlänger

Björklöven meddelande just att Oskar Steen, mannen man skulle vilja döda för ett par sådana lår, förlänger sitt kontrakt med Björklöven.

Klubben anger följande på sin hemsida.

Oskar Steens kontrakt med Björklöven går ut 15 november men det står nu klart att han förlängt sitt kontrakt med klubben. Kontraktet gäller för hela säsongen men Boston Bruins har rätt att återkalla honom. Steen har på sina 13 matcher i Björklöven gjort 10 poäng fördelat på 8 mål och 2 assist.

-Det känns kul att vi fått till en förlängning. Oskar har varit en injektion både på och utanför banan, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

* * *

Att spela på om John någonsin kommer till Umeå för att se laget eller om han får ihop sin veteranmatch är knappast spelbart, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

5 thoughts on “Steen förlänger

 • 11 november, 2020 kl. 14:25
  Permalänk

  Härligt att höra. Klart bästa fwd i laget för tillfället. Förväntade mig mer från Grundström inför säsongen. Hade ju inte varit fel att få in Wallmark nån månad el 2 oxå 😍

  Svar
 • 11 november, 2020 kl. 15:23
  Permalänk

  ”mannen man skulle vilja döda”

  Känner att meningsbyggnaden blev lite konstig… 😀

  Svar
  • 11 november, 2020 kl. 15:58
   Permalänk

   Jo, lite så, fast på film hade det fungerat. Kidnappat honom, operarat (kanske inte dödat) och bytt lår med en själv. Sen gått på stadens gator med värsta låren.. Folk bah ”du hade ju snören till lår förra veckan” och man bah mm.. (och ler)..

   Svar
   • 11 november, 2020 kl. 18:14
    Permalänk

    Lite låg nivå på de inlägget

    Svar
 • 11 november, 2020 kl. 21:34
  Permalänk

  O.S inehåller klass anser jsg.
  Hans sätt att se spelet möjligtvis lite för bra för spelet i denna liga.Med rätt kumpaner skulle det smällas in mer poäng.Så,fokus på det egna det egna spelet.Inget tjasfs med domarna(har det nånsinn funkat???)
  Om Grundström inte vill(kan)stanna,finns det säkert umga spelvilliga från praktiskt taget hela världen….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: