Stats för Larsen

Helt plötsligt presenterades i går den danske backen Oliver Larsen som den gångna säsongen representerade Pantern Redhawks, pga. eller tack vare deras ekonomiska bekymmer kunde Kenttä plocka honom. Vad ser vi då för stats?

Se nedan för Olivers stats från säsongen:

Antal matcher: 51

Snittid/match: 20:38 i grundserien (16:e mest i ligan)

Mål: 5 st.

Assist: 12 st.

Poäng: 17 st.

Utvis.min: 51 min

+/-: – 14 (26-40)

Skott på mål: 92

Utdelade tacklingar: 6

Sportchef Kenttä sa bl.a. i går följande apropå Larsen: – Oliver är en stabil tvåvägsback som har styrkor i såväl defensiven som offensiven. Han är stor och rejäl men är ändå rörlig. Han är ung och driven och därför har vi skrivit ett tvåårskontrakt med honom då vi verkligen tror att han kommer ta ytterligare steg här i Björklöven och vara en producerande spelare.

Till VK sa Kenttä följande apropå att Oliver ingår i Danmarks trupp inför hockey-VM: – Det ska bli intressant att se honom där, som tror att Larsen har alla förutsättningar för att ta en topproll i Björklöven.

Faktum är att Oliver Larsen faktiskt tidigare i vår hade SHL-intresse men att han tackade nej till det för att stanna i allsvenskan. Enligt artikeln i VK räknar Per Oliver som en av de två toppbackarna som skulle göra backsidan komplett, nu återstår då en toppback och två mer av utvecklingskaraktär.

Jag tycker spontant det är ett intressant namn, dels både högerfattad och välväxt.. bara det plus och sedan då ett stundande VM. Näe, en mycket intressant signing.

Nu med en säsong i kroppen (spelade delar av 17/18 med Leksand) och vet bättre hur ligan fungerar, jag tror helt klart att Oliver kommer kunna vara ännu bättre redan kommande säsong.

Sedan återigen lite roligt att det kommer en spelare som gått lite under radarn även om det för några dagar sedan blev känt att Pantern skulle tvingas släppa spelare..

*

Sedan hoppas vi även att du tar chansen i veckans omröstning gällande varför spelare likt Oliver väljer just Björklöven. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

* * *

Det var lite stats gällande Oliver Larsen och hans säsong i Pantern Redhawks den gångna säsongen, men vad säger ni läsare om Larsens siffror..

Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Glöm inte heller vår silly-tävling (länk) där du kan tävla om biljetter till Bo Kaspers Orkester.

Återigen, stort tack till Brännbollsyran!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

One thought on “Stats för Larsen

  • 10 maj, 2019 kl. 13:27
    Permalänk

    Nu fick ju Emmerdal och Cruseman lämna enligt mig är det ett bra beslut.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: