Statistik för Crandall

Helt plötsligt presenterades i eftermiddags forwarden Justin Crandall som den gångna säsongen bl.a. representerat AIK i säsongens slutskede. Vad ser vi då för stats?

Se nedan för Justins stats från säsongen:

Antal matcher: 58

Snittid/match: 17:50 i grundserien, 16:51 i final/slutspel

Mål: 16 st.

Assist: 27 st.

Poäng: 43 st.

Utvis.min: 46 min

+/-: -1 (35-36)

Skott på mål: 97

Utdelade tacklingar: 30

Kenttä sa bl.a. följande apropå Justin: – Crandall gjorde en bra säsong i Sverige senast och är en spelare som har förmågan att alltid dyka upp där det händer saker i den offensiva zonen. Han är spelskicklig samtidigt som han också kan trycka dit puckarna.

Jag tyckte helt klart att han stack ut i grundserien, sjua i hela ligan sett till totala poängen i grundserien. Sedan kom Justin, som hela AIK, till korta i säsongens slutskede mot både Oskarshamn som Leksand.

Nu med en säsong i kroppen och vet bättre hur ligan gungerar, jag tror Justin likt Brian kommer kunna vara ännu bättre kommande säsong.

Sedan återigen lite roligt att det kommer en spelare som gått lite under radarn..

*

Sedan hoppas vi även att du tar chansen i veckans omröstning gällande J20 och ifall du ger laget möjlighet att kvala sig upp till SuperElit. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

Kommentarer, tankar eller reflektioner… Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Det var lite stats gällande Justin Crandall och hans säsong i KHK/AIK den gångna säsongen, men vad säger ni läsare om Coopers siffror..

Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: