-Står det på schemat ska man veta att det är match!

Björklövens tränare Joakim Fagervall var närmast chockat på presskonferensen efter matchen ikväll där alltså Björklöven stod för en pinsam insats där siffrorna 3-6 är väldigt smickrande.

Joakim Fagervall var inte nådig i kritiken mot det egna laget. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

-Jag tycker vi har tre bra byten idag, fram till att vi tar vår första utvisning, inledde Jocke med. Då ska vi förstå att vi tog vår första utvisning redan efter 2.41. Han fortsatte med: – Jag ber om ursäkt för att jag säger det här Magnus (Sundqvist, Tingsryds tränare), det har inget med er insats att göra, men jag tycker att vi är FRUKTANSVÄRT PINSAMMA i vårt spel idag. Vi överlåter allting till Tingsryd idag. Han har svårt att sätta ord på lagets prestation mer än att den är är otroligt svag och egentligen svag på de flesta spelarna. -Vi var inte förbereda på att et var match idag. VI måste ha missat att det var match idag, det kändes som att…vad hände?? Vill inte ta bort något av Tingsryds insats, men vi var otroligt bleka. Att laget inte sen är redo för match tar Jocke på sig helt och hållet. -Men står det på schemat så ska man veta att det är match och det kan inte ha varit många i vårt lag som kan ha vetat det idag, fortsätter han. Samtidigt säger han att det inte fanns någon indikation att så var fallet. Det var väldigt fokuserat och att man knappast hade kunnat ha bättre förberedelser inför matchen. -Men med facit i hand så skulle vi ha åkt buss tur och retur efter Panternmatchen, vi hade ju inte varit mindre förberedd i alla fall. Han insåg dock att redan efter första utvisningen så pekade det rätt nedåt. Att skälla ut eller skaka om laget i första pausen tycke inte Jocke var på sin plats då det ibland kan skärra mer än hjälpa och att det inte heller var läge efter matchen. Han tillade dock att man ska ta reda på vad som gick fel innan match och varför det gick så här.

Jocke är också förvånat över insatsen då han trodde man städat bort de riktigt dåliga insatserna som man exempelvis visade upp mot Oskarshamn och pratar om att spelarna inte har lärt sig hockeykartan och vad som väntar i varje hall man kommer till och hänvisar till att han vet vad som gäller i ex Oskarshamn och Tingsryd där han varit tränare och att man alltid ska visa respekt för alla typer av motståndare och all typ av hockey.

2 thoughts on “-Står det på schemat ska man veta att det är match!

 • 24 november, 2017 kl. 23:40
  Permalänk

  Vaddå inte hjälper? Vaddå skärra spelarna?
  Det är väl för i helvete betalda ”proffs” vi pratar om. Och det är väl oxå det han själv har betalt för att göra….
  Han är ju bara pinsam själv

  Svar
 • 24 november, 2017 kl. 23:50
  Permalänk

  Väldigt oroande med ett sådant här bottennapp!! Vart va löven hjärtat idag?? Otrolig berg å dalbana med löven som vanligt….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: