Stanley Cup, rond 5!

I natt fortsätter slaget om Stanleys Cup med match fem mellan ”sagan” Vegas Golden Knigts och Washington Capitals, vi ger er förstås i vanlig ordning våra speltips inför nattens drabbning.

Stanley Cup FINAL Golden Knights vs Capitals, match 5 (1-3 i matchserien)

(kl. 02:00 på TV10 och Viasat Hockey)

Så här långt i finalserien har vi heller inte varit helt fel ute, i det första mötet trodde vi bl.a. på minst sju mål (odds 3,2) och i det andra mötet såg vi både inget mål i tom bur (1,47) och ett i buren från Ovechkin (2,35). i det tredje mötet nära på det mesta utan någon topp och sedan då senast första målet från Capitals (1,85) och mer än 2,5 mål från Capitals till oddset 1,72.

Uppstickaren Golden Knights vann alltså rond 1 med 6-4, föll i andra matchen 2-3, i det tredje mötet torsk med 1-3 och nu senast i rond 4 blev man lite överkörda då det blev torsk med hela 2-6. Men som vi skrev redan inför rond 1 är ju deras facit dittills under både grundserien och slutspelet imponerande, endast tre förluster på sin resa mot finalen via 4-0 på Los Angeles Kings, San Jose Sharks (4-2) och då Winnipeg Jets i Conference finalen med 4-1. Nu har man dock inte råd med en till förlust i matchserien mot Capitals.

Capitals har ju varit precis lika bra, även om dom noterats för sju förluster i resan till final, men samtidigt vände ett underläge mot Tampa på 2-3 i matcher. Moralen finns där. Deras facit då Columbus Blue Jackets (4-2), Pittsburgh Penguins (4-2) och då Tampa Bay (4-3) och nu har man ett gyllene läge genom sina tre matchpuckar att rycka åt sig bucklan för den här säsongen. Fixar man det redan i natt?

Löven4Ever tror att rond fem troligen blir klart tightare än det senaste mötet. Får vi vår möjligen övertid denna gång?

Bloggens tips inför i natt:

* * *

Dagens spel:

Golden Knights vs Capitals, x

Odds: 4,16

Första målet i matchen, Golden Knights

Odds: 1,82

Målskytt Golden Knights, William Karlsson

Odds: 3,10

Capitals över än 2,5 mål

Odds: 2,00

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på våra tips inför nattens fjärde final? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: