Stanley Cup, rond 4!

I natt fortsätter slaget om Stanleys Cup med match fyra mellan Washington Capitals och Vegas Golden Knigts och vi ger er förstås våra speltips inför nattens drabbning.

 

Stanley Cup FINAL Capitals vs Golden Knights, match 4 (2-1 i matchserien)

(kl. 02:05 på Viasat Hockey)

Så här långt i finalserien har vi heller inte varit helt fel ute, i det första mötet trodde vi bl.a. på minst sju mål (odds 3,2) och i det andra mötet såg vi både inget mål i tom bur (1,47) och ett i buren från Ovechkin (2,35). Senast nära på det mesta utan någon topp.

Uppstickaren Golden Knights vann rond 1 med 6-4, föll i andra matchen 2-3 och nu då senast rond 3 med 1-3, men som vi skrev inför rond 1 är ju deras facit dittills under slutspelet imponerande, endast tre förluster på sin resa mot finalen via 4-0 på Los Angeles Kings, San Jose Sharks (4-2) och då Winnipeg Jets i Conference finalen med 4-1. Nu har man dock knappast råd med en till förlust…

Capitals har ju varit precis lika bra, även om dom noterats för sju förluster i resan till final, men samtidigt vände ett underläge mot Tampa på 2-3 i matcher. Moralen finns där. Deras facit då Columbus Blue Jackets (4-2), Pittsburgh Penguins (4-2) och då Tampa Bay (4-3) och nu har man ett gyllene läge att rycka åt sig en 3-1 ledning på hemmaplan. Fixar man det?

Löven4Ever tror att rond tre troligen blir minst lika tight som de senaste mötena. Får vi vår övertid denna gång?

Bloggens tips inför i natt:

* * *

Dagens spel:

Capitals vs Golden Knights, x

Odds: 3,90

Första målet i matchen, Washington

Odds: 1,85

Målskytt Washington, Evgeny Kuznetsov

Odds: 2,50

Capitals över än 2,5 mål

Odds: 1,72

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på våra tips inför nattens fjärde final? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: