-Stänger inga dörrar

Det finns fler spelare med förflutet i Björklöven som fortfarande är klubblösa och två av dessa var verksamma i den Brittiska ishockey den gångna säsongen. Vi stämde av läget med Lucas Sandström och Jonas Emmerdahl.

-Jag är inställd på att återigen spela utomlands, förklarar Jonas och utvecklar. -Trivdes riktigt bra i Skottland. Dock så är situationen ruggigt speciell just nu såklart. Alla hockeyligor i Europa har ju lite olika lösningar och planer inför kommande säsong. Vilka ligor det kan röra sig om vill han inte gå in på. -Jag har några krokar ute, så får se vad det blir. Känner ingen stress.

Även Lucas Sandström är sugen på ett fortsatt äventyr utomlands. -Jag vill fortsätta spela utomlands ett år till, då jag förra året hade min roligaste säsong i karriären både hockeymässigt och socialt. Dock stänger han inga dörrar för HockeyAllsvenskan, men prios är fortsatt spel utomlands.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: