Ställningen i U Rock-tävlingen

Sedan vi lanserade tävlingen om att tippa fem spelare som Björklöven kommer kontraktera t.o.m. maj månad har vi fått två spelare kontrakterade, först ut hemvändande Oskar Stål Lyrenäs (MODO) och i onsdags en förlängning med Mattias Granlund. #20 Mattias Granlund glad som en spillevink Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Tävlingen som vi presenterar tillsammans med U Rock går alltså ut på att tippa fem spelare som Björklöven kommer kontraktera t.o.m. maj månad. Ännu inte för sent att tävla då spelstopp är satt till den 30 april kl. 18:00. All info om tävlingen hittar du nedan i inlägget.

Aktuell ställning:

Plats Alias/namn Antal spelare
1 Thomas 2
2 Andy 2
Jonny Puma 2
Linus 2
Nilsson 2
6 Fredrik 1
Joel 1
Henrik 1
Chris 1
Carl 1

Här leder alltså Thomas i skrivande stund då han dels har två kontrakterade spelare rätt men även la sin kommentar först av er fem som båda tippat på Stål Lyrenäs och Granlund.

Men tävlingen långt ifrån över, dels tot. 16 spelare i truppen som kan förväntas bli något extra bred med tanke på de nya ”låne-reglerna” gentemot SHL och sedan gäller det att pricka in de kontrakterade ända fram till sista maj.

* * *

Sedan kommer vi så klart även framöver att fortsätta puscha för vår senaste tävling gällande två biljetter U Rock i augusti när du ska tippa på fem spelare som Björklöven kommer kontraktera t.o.m. maj månad, spelstopp att lämna sitt bidrag (läs kommentar) blir valborgsmässoafton måndag den 30:e april kl. 18:00.

Vid lika antal korrekta spelare av er läsare under hela tävlingsperioden (t.o.m. 31 maj 2018) som alltså tippat på lirare som spelar i gröngult kommande säsong, kommer dag och tid för lämnad kommentar att bli avgörande. Klicka på bilden nedan för all info kring tävlingen, så här skrev U Rock i en kommentar till bloggen:

”U Rock. Umeås stora rockfestival i Hedlundadungen Fredag 17 augusti. Headline ett återförenat Helloween.”

Kommentarer, tankar eller reflektioner till vårt gröngula bygge just nu? Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller helgen.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda kommande evenemang!

5 thoughts on “Ställningen i U Rock-tävlingen

 • 13 april, 2018 kl. 07:52
  Permalänk

  Enligt Vasabladet.fi är ju Riska intresserad av en fortsättning i Björklöven, men inget händer?

  Säg inte att Grönberg ska börja trassla med det defensiva och förlora en 18-20 poäng i onödan (som denna säsong) innan defensiven/bp är på plats?
  Och om den inte kommer på plats, bottendragga i tabellen som så många gånger förr…

  Hur ser era tankar om Riska ut?

  Svar
  • 13 april, 2018 kl. 16:47
   Permalänk

   Spontant gjorde så klart Riska nytta när han kom in under förra säsongen och ersatte Ericsson som tidigare ersatt Hage Ray. Men frågan är väl om vi har ”råd” med Riska, då känns det till vad vi såg i fjol som en fjärdecenter och då har vi återigen en rätt dyr fjärdelina. Men klart Riska skulle stärka defensiven och att vi redan från omgång 1 har ett fungerande PK, men jag skulle helst se några offensiva och kreativa spelare i det här läget.

   Jag gillar dock säsongslånet på Peterson, en ung lovande kille som kom mer och mer under säsongen i fjol. Han blir verkligen spännande att följa.

   Svar
   • 13 april, 2018 kl. 18:30
    Permalänk

    Klart Löven har råd!
    Man kan väl åtminstone lägga ett bud?
    Du har ju en fjärde center som lämnat och så ersätter ju Peterson Hage som förmodligen var ganska dyr.

    Titta på vad hur det gick för JYP när Riska var där. Sedan inget.

    Med Fagervalls sätt att spela hockey är man ju redigt korkad om inte satsar på en rejäl checking-line?

    Grönberg kommer aldrig hitta några spelar som orkar spela både BP,PP och 5-5 hela tiden. Och dessutom gör det bra.
    Bättre att strukturera upp spelet.

    Nu har ju tyvärr Björklöven dragit på sig en förmåga att ta fel beslut och köra på chans. Så på så sätt är nog Riska körd. Tycker ändå det är konstigt att inte Fagervall får igenom någon spelare. För han förstår ju att 1 mål bakåt betyder att man måste göra två framåt.

    Alla måste ju komma ihåg hur dålig BP var i början av säsongen?
    Då måste man ju chansa igen. Naturligtvis. Så målvakterna börjar fundera på sin förmåga osv. Bygga in lite dåligt självförtroende i börjar av serien kan bli dyrt?

    Trevlig Helg!

    Svar
 • 13 april, 2018 kl. 11:18
  Permalänk

  Är August Tornberg från Piteå på ingång? Kan bli spännande isåfall..Hoppas också på Erik Andersson…då ser defensiven riktigt bra ut ( om man jämför med tidigare säsonger. ..

  Svar
  • 13 april, 2018 kl. 16:51
   Permalänk

   Tornberg verkar helt klart gjort det bra i Piteå Pär, sedan är det inte alla som klarar klivet från HockeyEttan till HA. Det återstår så klart att se, men ett rätt spännande namn.

   När det gäller EA skulle han så klart (ifall fit for fight och motiverad) tillföra en hel del, för Eriks del dock allra viktigast att bli hel och frisk först.

   Vi får nog avvakta och se ifall det blir något mer spel framöver.. jag tror ett definitivt besked lär dröja.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: