Stålis rules!

Vem som regerar på bloggtoppen när det gäller rykten runt spelare till vårt grön-gula gäng står nog rätt klart för de flesta. Jag tror att bra många fler Lövenfans hittat till Jimmy Stålnacke i och med att han har levererat fler rykten per dag än Pohlman bjudit på regndagar i sommar.  Enligt presentationen på NSD så spelar Jimmy Stålnacke division 1-hockey och följer serien från insidan. Bloggen upptäckte Stålnacke redan förra säsongen och även om bloggen mest handlar om Div 1-hockey var den en given anhalt för att stilla sitt hockeybegär, få bra koll på "hobbyserien" och samtidigt roas av bra underhållning.

Numera är "hobbyserien" vår verklighet och att vi under säsongen blir många fler som kommer följa Stålis är nog rätt klart, men hur ska vi kunna känna igen han på isen? Tja, jag tror att vi oavsett ifall det blir lir eller inte för Jimmy ska spana efter en kille med många och stora öron. Lirar han så tror jag säkert han kör med någon gammal obskyr, men klassisk, VM-hjälm så att öronen kommer ut genom "ögglorna". Nä, men helt seriöst är det grymt kul att vi har någon levererar rykten under silly season, det har vi sannerligen inte varit bortskämda med de senaste åren. Jimmy har såklart under åren samlat på sig ett bra nätverk och värdefulla kontakter med såväl lirare, agenter som annat folk hos de olika klubbarna.

De två superbloggarna från stan som i vintras möttes i en duell framstår som glada amatörer och kan i bästa fall "droppa" nyheter som Jens-Lars redan släppt, vår lilla hobbyblogg borde så klart ligga i stand by under silly season eftersom vi varken har tid, resurser eller utrustning attt utmana dessa drakar. Men vi kämpar på eftersom vi tycker det är kul att skriva och trots allt elände, eller kanske just därför, fortfarande känner passion för sporten och kärlek för laget.

+ + +

Stålnackes Löven-rykten från de senaste dagarna; dragkamp med TSK om backen Wallón, den finske forwarden Lindlöf trots allt kanske inte är helt avskriven och sedan hade Oscar Molin ev klart med ny klubb. Oscars pappa? Jodå, visst är det Lars. Inte säkert det är Löven så klart.. men magkänslan säger det.

Bra eller dåligt, rätt eller fel i sådana fall? Jag har själv prövat på en liknande situation, oavsett är det inte optimalt och för att slippa spekulationer och konspirationsteorier borde det inte finnas några kopplingar på det sättet. Det tycker jag i alla fall, vad tycker du?

+ + +

Dagens rykten? Tja, för att hålla bäst koll ska du inte läsa här i alla fall.. bevaka Stålis och surfa in här lite senare. Ny intervju på g i alla fall, håll utkik i eftermiddag eller i morgon förmiddag!

0 thoughts on “Stålis rules!

 • 30 juli, 2010 kl. 13:32
  Permalänk

  Ang Molin JR. Visst är det Jens som håller i a-laget och inte Lars?

  Svar
 • 30 juli, 2010 kl. 15:12
  Permalänk

  Svar till Chuck (2010-07-30 13:32)
  Tanken var nog så Chuck, men nu sist när Peter J gick till angrepp på ledarna fick man ju intrycket att ingen tog ansvaret så juniorerna.

  Jag tycker det är mycket synd att det varit så tyst från styrelse etc. om vad som händer och vem som ska göra vad. Oftast är det ju Jens som uttalat sig i samband med nyförvärv, med när Vikström blev var det Molin som uttalade sig.. jag har i alla fall inet sett något klart om vem som gör vad, någon annan som vet nåt?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: